Tre dejter på tre dagar

Inte nog med att jag tog en fika med Magnus i tisdags och med Sami igår - nu har jag just kommit hem från en tredje dejt på lika många dagar. Ikväll blev det dock ett glas bubbel i stället för kaffe.

Det var en kille från gymmet som hörde av sig och vi träffades i Liljeholmen och hittade en ny bar som hade öppnat i gallerian där.

Nu måste jag poängtera att ingen av dessa träffar var någon DEJT. Alla tre killarna är bara vänner till mig. Av någon anledning dras jag bara till män. Oavsett om det handlar om förhållanden eller vänskapsrelationer. Jag reflekterar inte ens över det längre.

Det händer dock att vissa män tror att vi "har något" bara för att jag hejar på dem och tycker om att prata med dem. Om det inträffar, så brukar jag stöta bort dem snabbt och hårt. Jag kan inte vara vän med en man som vill något mer än att bara vara vänner. Då får de inte mer än ett kort hej i fortsättningen. För att tydligt markera att jag inte har något intresse på DET sättet.

Men de flesta män är bra på att tolka min sociala artighet enbart som en kompisrelation. Jag har nog ett tjugotal sådana manliga vänner på gymmet. Som jag alltid pratar med när vi ses. Och som är lika införstådda som jag med att det är så. Och lika många som jag låtsas att jag inte ser. Såklart hejar jag eller säger något artigt, om vi hamnar bredvid varandra eller möts, men jag skyndar mig att bli upptagen med ett nytt set eller med mobilen.

Patrik som jag träffade nu ikväll tillhör kategorin jag alltid pratar med när vi träffas. Vi brukar till och med kramas (vilket är ganska ovanligt sedan corona-pandemins inträde i världen). Det var trevligt att lära känna honom lite mer, utanför gymmet.

När jag kom hem strax efter klockan åtta ställde jag mig att laga en sen middag. Hade jag planerat att åka iväg ikväll, så hade vi ätit en tidig middag. Men det funkade ändå. Och kul att jag kunde vara lite spontan för en gångs skull.

Faktum är att jag känner mig på bra humör efter att ha varit ute på lite "äventyr" och av TRE sociala aktiviteter med vänner de senaste dagarna. Och jag känner mig DUKTIG som har umgåtts med folk. Mer sånt 2022! Det är så lätt att hamna i en osocial och isolerad bubbla. Jag måste ta mig ur den nu. Det är verkligen dags! Därför är jag nöjd med de sista dagarna av detta året. Nöjd med att jag inte sköt upp mitt sociala startskott till nästa år.

Skål för det!

Gillar