Snöblandat regn - yes, en inomhusdag!

Redan när jag tog tunnelbanan till gymmet i morse kom det snöblandat regn och på vägen därifrån hade nederbörden både ökat och övergått i mer snö än regn. Härligt!

Då kan jag känna ro i själen när jag är inomhus idag. Jag måste inte gå ut. När solen skiner utomhus kan jag inte fokusera på datorjobb och pappersarbete. Det är precis samma sak som när Johanna ligger i sin säng och mår dåligt. Då kan jag heller inte fokusera. Solsken utomhus eller Johanna med ångest är mina största utmaningar, när jag ska koncentrera mig på viktiga saker.

Och idag behöver jag sätta mig med alla förra månadens transaktioner. Både privat och på företaget. På företaget måste jag sammanställa alla underlag och rapporter till redovisningen. Och privat ska jag kategorisera alla utgifter och intäkter. Det gör jag i Balansbladet. I Balansbladet uppdaterar jag dessutom värdet på alla tillgångar, i både bolaget och privat. Det gör jag i början av varje månad. Jag tycker om att ha koll.

Men först ska jag duscha, äta och åka till terapeuten. Idag blir det ingen promenad dit genom stan. Möjligen hem, om vädret har lugnat sig lite. Vilket jag hoppas att det inte gör.

Haha, nu ringde Josefin och skrek i telefonen:

- Mamma, det snöar ute! Fan! Jag trodde ju att det hade blivit vår!

Uppenbarligen har jag inte smittat barnen med min inställning till vädret och hur det påverkar min koncentrationsförmåga och min sinnesro.

- Det är ju jättebra! Då kan du vara inomhus och mysa, sa jag.

- Men jag hade ju planerat att gå ut i solen!

- Det kommer fler soliga dagar. Jag lovar. Passa på att få saker gjort idag i stället.

- Det har du rätt i. Jag har egentligen massor att göra. Tack!

Nu håller vi tummarna att vädret håller i sig. Åtminstone dagen ut. Så att jag inte tvingas ändra mina planer.

Gillar

Kommentarer

ZitaZoo
ZitaZoo,

April har inte bara 1 april med allt va luras heter det har också väder luras hela långa månaden. Men snart har vi sommar igen. Kram från Södra Stockholm

nouw.com/zitazoo
livetmedanso
livetmedanso,

Mitt favoritväder skulle vara sol varannan dag och regn varannan, det vore perfekt!

nouw.com/livetmedanso
Jennysvardag
Jennysvardag,

Det är verkligen inget härligt väder, här blåser den och snöar om varannat. Det är som du säger en dag till för att göra saker som man annars inte gör när det är soligt ute

nouw.com/jennysvardag
livetmedanso
livetmedanso,

Till och med när jag var liten tyckte jag bäst om regniga dagar, för då fick sitta inne och rita utan att mamma tjatade på mig att gå ut 😊

nouw.com/livetmedanso
tipsochtrend
tipsochtrend,

Usch jag vill bara ha vår!!😩

nouw.com/tipsochtrend
livetmedanso
livetmedanso,

Jag älskar alla årstider och skulle inte kunna bo i ett land utan våra olika väder 😊

nouw.com/livetmedanso