Sängbord beställda

Innehåller affiliate-länkar

Nu när jag har beställt både matta ("halvt heltäckande") och gardiner till sovrummet, kände jag att jag MÅSTE bestämma mig för vilka sängbord jag vill ha. Eftersom de måste vara minst 80 cm höga blev utbudet ganska begränsat. Dessutom ville jag ha minst två rejäla lådor, eftersom förvaringsmöjligheterna i hela lägenheten är ganska begränsade. Det gäller att använda de möjligheter som finns.

Efter mycket letande bestämde jag mig för PLATSA Byrå från Ikea. De är nämligen så höga som 91 cm och det blir såååååå bra! Och det blir nog bäst med vita sängbord, även om jag var väldigt inne på valnöt eller svart, för att matcha sminkbordet. Det blir vita gardiner, garderoberna är vita och sängborden får bli vita. Då blir det en bra kontrast med en mörk matta och dessutom kommer sminkbordet sticka ut. Det var trots allt väldigt dyrt...

Bilder på hela sovrummet kommer när allt är klart. Jag måste nog skaffa några nya tavlor också. Eller något annat att hänga på väggarna. De som står på golvet har hängt med länge nu. Och man ska inte ha tavlor med ensamma kvinnor, om man drömmer om att träffa en man. Det är ingen bra feng shui.

Kuddarna på sängen har bara hamnat där. För att de inte passade någon annanstans. Men jag gillar i och för sig den blå färgen. Tanken var att den skulle ligga nere i soffan, men det blev för många kuddar där och den färgen passade inte riktigt med de övriga blå kuddarna. Men jag kanske lägger tillbaka den ändå. Eller byter fodral. Vi får se.

Här är de nya sängborden:

Gillar

Kommentarer

sandra
,

Jag beundrar dig så otroligt mycket! Skickar all styrka till dig. Jobbar själv på ett lss boende där många yngre bor med inriktning psykiatri. Har sätt många föräldrar i kris. Det är så viktigt att vi finns för varandra vi måste hjälpa till tillsammans ❤ behöver du någon att prata så finns jag här för att lyssna ta hand om dig!!

livetmedanso
livetmedanso,

Tack! Det är bara ni som ser situationen "inifrån" som förstår hur tufft det är att vara förälder till barn som mår dåligt. Att leva med någon (även en partner eller förälder) med psykisk ohälsa tar väldigt mycket energi och man riskerar ständigt att dras med ner i det svarta djupet. Den dåliga energin genomsyrar hela hemmet. Därför är det så viktigt (för mig) att pyssla och göra fint hemma, för att motarbeta den negativa energin och skapa ett flöde av positiv energi innanför våra fyra väggar 😊

nouw.com/livetmedanso