Nyårsträning

Innehåller affiliate-länkar

Tre timmar blev det på gymmet idag. Tre timmar BEN. Ett riktigt bra avslut på 2021. Eftersom jag har bestämt mig för att gå utfallsgång VARJE benpass (alltså varannan dag) så började jag med det. Och jag ökade med 5 kg jämfört med i förrgår. Det kändes i ben och rumpa. Och det kommer nog att kännas i morgon. Bästa träningsvärken!

Josefin var också där och en massa annat trevligt folk. Alltså killar. Jag pratar ju nästan uteslutande med killar på gymmet. Minst 9 av 10 som jag "umgås" med på gymmet är män. Och idag var nästan alltihop där. Jag ville liksom inte gå därifrån. Trevlig!

Men energin tar slut efter ungefär tre timmar, oavsett om jag vill eller inte. Och även om jag har kaffe och mellis med mig.

Jag känner mig riktigt taggad på ett nytt träningsår. Anmälan öppnade igår, till Tyngres tävling i april och det kittlade faktiskt till lite. Jag blev lite sugen trots allt. Men datumet krockar med Johannas flytt till nya lägenheten, så det går inte. Vilken tur, haha! Då slipper jag fundera och lockas. Eller skrämmas och därmed anta utmaningen. Jag har ju en dålig vana av att utmana mig själv i saker som skrämmer mig.

Nu ska jag och Johanna ta tunnelbanan till Josefin och Milly för att hänga där ikväll. Vi ska beställa Foodora (hoppas att det är öppet) och bara mysa. Det kanske kommer ett inlägg med bilder senare ikväll. Men jag lovar inte ;)

Gillar