Nöjd med min nya bokhylla

Nu har jag monterat klart de nya Billy-hyllorna, skruvat ihop dem med varandra och satt fast dem i väggen. Jag vet inte om det var ena hyllan eller golvet som var sned, men jag fixade det genom att trycka in en bit kartong under den ena.

Undrar hur många Billy-hyllor jag monterar genom åren? Massor! I ALLA olika färger de någonsin har funnits i. Vita, björk, bok, mahogny, vita igen, ek och nu den här odefinierbara beige-grå-metallic. Inte bara till mig själv, utan jag har monterat åt min syster och åt vänner. Och på arbetsplatser. Min svåger brukade skämta att jag hade rekord i tiden det tar att montera Billy. Det var redan på nittiotalet, så tempot har nog gått upp ytterligare. Nej förresten, det är svårare nu med sämre syn, långa naglar och artros i tumleden. De här hyllorna tog LÅNG tid i jämförelse med mina bästa år.

Men jag är nöjd! De gamla hyllorna i ek blir hämtade av TipTapp i morgon. Jag har fått kontakt med en kvinna, som lämnat sin man utan att få med sig någonting. Nu ger jag henne allt jag rensar bort eller inte behöver.

Nu väntar jag på att TipTapp ska hämta alla kartonger för 200 spänn. Sedan ska jag ta en promenad (igen) i det sköna vädret!

Gillar

Kommentarer

corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,
livetmedanso
livetmedanso,
M
,

Skulle du kunna berätta lite mer om Sanna? Såg i någon kommentar att du tidigare behövt sätta ner foten med henne, och blev nyfiken på vad det gällde? Älskar din blogg för övrigt! Blev ledsen när jag inte kunde följa din förra längre när du skrev om renoveringen osv. Har idag suttit och läst alla dina inlägg på denna nya och ser fram emot fler!

livetmedanso
livetmedanso,
Förlåt, jag hade missat att godkänna din kommentar! Jag gjorde det nu, bättre sent än aldrig! Jag har öppnat min gamla blogg, så det går att läsa gamla inlägg. Kanske ska jag göra ett inlägg i denna, som ett sammandrag av hela renoveringen? Det ska jag göra framöver! När det gäller Sanna har jag inte bett om hennes tillåtelse att skriva. Inte just nu i alla fall. Det kanske kommer. Johanna är ju öppen med hur hon mår och vad som hänt och då kan jag skriva fritt. Om de andra blir det i lite mer förtäckta ordalag 😉
nouw.com/livetmedanso