Min terapeut

Häromveckan gästade min terapeut Andreas podden Skapa till 100. Jag har precis lyssnat på avsnittet och gladde mig åt att få en extra timme med Andreas den här veckan.

Mina två timmar hos Andreas varje måndag är veckans bästa stund. Det skrev jag i måndags, när jag satt på Bröd & Salt och tog en kaffe och semla innan vår session. Visserligen passade liten dotter på att köpa droger när jag var där, eftersom det är den enda gången jag inte kollar henne på Zenly eller skickar sms för att kolla vad hon gör. Men jag ska försöka att inte känna oro när jag är hos Andreas på måndag, även om jag kanske kollar Zenly lite i smyg...

Just nu känns Andreas som en livlina. Min enda livlina. Han både stöttar mig i det som händer samtidigt som han öppnar upp min sikt framåt. Mot tiden efter denna. Ofta med hjälp av tiden INNAN denna. Vad drömde jag om innan livet kom emellan? Och vad är det som sätter krokben för mig hela tiden?

Gillar

Kommentarer

Jacki
,

Åh så roligt att du börjat blogga igen! Jag läser ingen blogg annars, men din blogg fastnade jag för för länge sedan. Nu kan jag bara hoppas att du fortsätter länge.. Du är en förebild för mig med två små barn, en sån fin, genuin, stark och förstående förälder.

Kram till dig!

livetmedanso
livetmedanso,

Tack snälla 😊

nouw.com/livetmedanso
corneliavilhelmssoon
corneliavilhelmssoon,

Jag har följt Johanna sedan hon började med sociala medier, och hon är en förebild för mig när det kommer till psykisk ohälsa. Du ska vara stolt över henne, och hon ska va stolt över att ha dig som mamma! Kämpa på, och stort lycka till ❤️

nouw.com/corneliavilhelmssoon
livetmedanso
livetmedanso,
Love
,

Känns väldigt mycket som

Din dotter gör allt för uppmärksamhet.

??
,

😡😡