Lördagsmorgon i soffan

Jag sitter med min andra mugg kaffe. I natt har jag sovit katastrof-dåligt. Någon har gått i trapphuset (det som klampar vägg i vägg med mitt sovrum) i höga klackar HELA natten. Upp och ner. Ända till efter klockan tre. Jag fattar inte varför man går upp och ner sjuttioelva gånger? Det har (100%) varit samma person varje gång.

Om jag hade tänkt på att det var fredag och Valborg och att folk kanske är vakna och festar en sådan natt, så hade jag tagit Theralen eller Alimemazin. Men jag tänkte inte ens på att det var helg. Flera gånger igår såg jag folk med studentmössor och tyckte att det verkade tidigt att ta studenten redan nu. Kopplade inte att det var Valborg, haha!

Så är det när man lever "utanför" den "vanliga" världen med jobb och skola. Alla dagar är likadana och det är skitjobigt när andra människor plötsligt ändrar beteende och mönster. Som krockar med mitt liv. Eller STÖR mitt liv och mina rutiner. Knäppt, jag vet!

Jag steg upp halv sex. Alldeles strax ska jag fixa till mig och åka till gymmet. Det står BEN på dagens träningsschema. Alltid var tredje dag. Jag rullar på tre. Ben, rygg, bröst, ben, rygg, bröst... Varje dag. Hela tiden. Ingen vila.

Om jag inte får ett REJÄLT förhinder eller om hela min kropp skriker VILA.

Johanna sover hos Anna. När hon åkte igår lovade jag att inte höra av mig på hela kvällen. Hon skickade en bild på mat vid sextiden och ett godnatt kl 22:20. Det sista missade jag, för då hade jag gått och lagt mig. Jag kände mig duktig. Men kanske låg det ändå en viss oro och bidrog till min störda nattsömn. Tillsammans med stegen i tappan.

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Rastlösa grannar och katter som leker med studsbollar på nätterna... e nejtack

nouw.com/svullo
livetmedanso
livetmedanso,

Det är helt okej med ljud från grannar dagar och kvällar. Även när jag ska sova. Men inte på nätterna! Kanske måste jag flytta tillbaka till landet igen? Eller till ett NYTT hus som är välisolerat. Kanske ska köpa mig en lägenhet i samma fastighet som mina döttrar? 😉

nouw.com/livetmedanso