Har du många övningar kvar?

Ni som har följt mig ett tag eller läst min profil och sidan "Min träning" vet att jag tränar varje dag. När jag säger varje dag, så menar jag alltså VARJE dag. De flesta verkar mena NÄSTAN varje dag eller varje dag utom helger. Eller varje dag de känner sig pigga. Jag tränar exakt varje dag, utom när det dyker upp ett riktigt stort hinder jag inte lyckas ta mig förbi. De hindren kan vara beordrad vila efter operation (jag brukar dock minska vilan med två tredjedelar), resdagar eller inläggningar med Johanna. Typ.

När jag är på gymmet slutar jag aldrig träna för att jag är "klar", för jag blir aldrig klar. Jag kan träna hur länge som helst. Jag VILL träna hur länge som helst. Jag har inget program planerat i huvudet eller på ett papper. Alltså finns det inget program jag kan bli KLAR med.

Det finns bara tre saker som avgör hur länge jag är kvar på gymmet:

1. Tiden - att jag inte hinner stanna längre tid.

2. Min fysiska ork - att musklerna eller min fysiska energi är helt slut.

3. Kaffe - att kaffeabstinensen tar överhanden.

Jag känner aldrig att jag vill få träningen avklarad. En del går dit tidigt på morgonen, för att "få det gjort" och helst så snabbt som möjligt. Jag känner tvärtom. Jag ser fram emot vartenda träningspass och vill att det ska pågå så länge som möjligt. Jag är lika besviken varje gång jag måste gå därifrån. Framförallt om jag måste avsluta på grund av att tiden inte räcker till att pumpa helt slut på musklerna. Så var det idag. Trots att jag hade två timmar på mig att träna innan dagens Teams-möte klockan tio, så kände jag mig inte klar när jag lämnade gymmet. Då ligger en lätt frustration kvar och pockar. Det finns energi kvar i kroppen.

En sådan dag MÅSTE jag ta en ordentlig promenad eller åka tillbaka till gymmet på eftermiddagen!

  • Träning

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Härligt! Det påminner mig om när jag tränade simmhop då fick dom släcka ljuset vid kl21 innan man gick ur bassängen 😉

nouw.com/svullo
livetmedanso
livetmedanso,

Tränar du inte simhopp längre? Varför slutade du, om du tyckte det var så kul? 😃

nouw.com/livetmedanso
svullo
svullo,

Nej tyvärr, läkaren på neurokirurgen avrådde mig eftersom det kan förvärra nackskadorna, träning var mitt liv som för dig, men nu kan man inte längre, ingen träning som inkluderar armar och rygg, det är total ångest alltså, ibland fuskar jag och tränar ändå men då får jag knapra paraflex samtidigt 😉

nouw.com/svullo
livetmedanso
livetmedanso,

Vad tränar du nu då? Soff-liggning? 😉

nouw.com/livetmedanso
svullo
svullo,

Haha ja precis, nej jag hatar soffliggning om jag är ensam i den 😉 jag har en cykeltrainer i tv rummet eftersom jag inte kan cykla ute pga knäskador, cyklar jag 5mil och det hugger till då kommer jag inte hem igen haha, ett multigym och hantlar som jag egentligen inte får röra förutom till ben och ett berg runt hörnet till intervallträning 😋

nouw.com/svullo
livetmedanso
livetmedanso,

Backintervaller är galet bra! Det gjorde jag förr. Fy fan vad jobbigt! Numera gör jag bara träning som inte är jobbig 😉

nouw.com/livetmedanso