Frågestund

Jag får en hel del kommentarer och frågor, men jag väljer för det mesta att granska dem innan jag publicerar. Jag måste veta att jag har tiden och och lusten att bemöta kommentarerna och svara på dem. Därför har jag bara godkänt en bråkdel.

I stället tänkte jag erbjuda er att ställa frågor i speciella inlägg, så kallade "Frågestunder". Typ Q&A men i lite mer gammaldags format, haha!

Är det någon som har en fråga?

Gillar

Kommentarer

Alicia
,

Vad jobbar du med? Älskar att du uppdaterar din blogg så ofta, en höjdare med långa inlägg också 😊

livetmedanso
livetmedanso,
Jag är delägare i flera företag, men har ingen aktiv roll i nuläget. Bara styrelsearbete. Jag är lärare från början och var med och startade en friskola, som nu har vuxit till en hel koncern med många skolor. De sista åren innan Johanna började må dåligt körde jag löner till våra anställda. När Johanna mår bättre vill jag bli mer aktiv igen. I skolföretaget eller i något annat.
nouw.com/livetmedanso
Julia
,

Hur hittar du meningen i vardagen och motivationen till allt utan att gå in i väggen?


livetmedanso
livetmedanso,

I första hand genom träningen, där jag kan sätta upp mål som JAG har kontroll över. Till viss del lämnar jag problemen utanför, när jag kliver in genom dörren till gymmet. Inte helt, men jag får en välbehövlig distans till dem. På gymmet ligger fokus på träning och inget annat. Även om jag messar Johanna stup i kvarten och avbryter träningen om hon inte svarar 😉

Ett annat sätt är att ha diverse pågående projekt vid sidan av, t.ex renoveringen av huset på Ekerö. Kreativa saker. Att skapa ger energi. Och promenader! De är viktiga. Helst i skog och tystnad.

nouw.com/livetmedanso
Lovisa
,

Om du fick välja vad just du skulle vilja jobba med, vad hade du valt? Har inte ni haft en hund? Vill mig minnas att jag sett en på Johannas Instagram för längesedan. Sedan undrar jag över vad du hade valt att prioritera/unna dig om du fick välja? Tex en spa helg eller en tränings helg. Ta hand om dig!

livetmedanso
livetmedanso,

Jag hade nog velat driva ett eget gym. Eller kanske en behandlingsskola/behandlingshem.

Vi hade Nocco, som vi skaffade hösten 2017 när vi flyttat till Ekerö och Johanna blev sjukskriven och inte kunde gå i skolan. Den lämnade jag bort ett år senare, när hon blev omhändertagen. Men vi har haft hund tidigare också, en chihuahua. Det var Petters hund. Hugo hette han. Jag hade hellre valt en träningshelg än en spahelg, men allra helst hade jag velat ha en hel helg ensam hemma. Eller tre veckor ensam i Thailand utan telefon 😊

nouw.com/livetmedanso