En kväll på Östermalm

Kvart över fyra mötte jag Anders utanför Fältöversten och tillsammans promenerade vi längs Narvavägen ner mot Djurgårdsbron. Vi tog vänster längs vattnet nedanför Sjöhistoriska muséet. Vid Villa Källhagen köpte vi varsitt glas cava och satte oss i varsin fåtölj i solen. En superskön plats verkligen (se foto ovan)!

Efter en knapp timme gick vi vidare och tog bron över till Djurgården vid Djurgårdsbrunn. Nu skulle vi hitta en lika bra plats att käka på. Den hittade vi på Villa Godthem. Tyvärr försvann solen just när vi ätit upp maten (stekt strömming och potatispuré) och vi fick ta våra glas och leta upp ett annat bord nere i trädgården. Dock inte i klass med det första stället.

Anders är lätt att prata med och väldigt trevlig. Definitivt en person jag vill träffa mer, även om det bara blir som vänner.

När vi skiljdes åt gick jag till Josefin. Johanna var hos henne och jag trodde att hon skulle vilja ta sällskap med mig hem. Men hon tänkte stanna över natten. De hade precis beställt islatte från Espresso House. Vad trevligt!

Därför såg jag min chans att promenera hela vägen hem till Södermalm.

Stegräknaren landade på 26146 steg idag. Men jag har inte fått i mig tillräckligt med protein, trots strömmingen. Och trots tonfisken på pokébowlen. Fuck protein!

Träning, fyra timmars sol, umgänge med Cissi och häng med Anders gjorde den här söndagen till en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Ella
,

Hej! Tycker det är jättkul att läsa din blogg, både för att få se hur du har hanterat Johannas mående och generellt ditt liv osv. Går in flera gånger om dagen för att se om du har uppdaterat 😂

Sen iom Josefins senaste video på Youtube som hon gjorde med Johanna, "svara eller shotta", det hade varit intressant om du kanske skulle vilja göra ett blogginlägg (om Johanna är okej med det) om hur det går för Johanna att hantera alkohol nu, har sett att hon sagt att hon dricker då och då i sociala sammanhang och är genuint intresserad över hur den situationen ser ut nu, just iom problemen förut. Men som sagt Johanna ska ju också vara okej med det om du nu skulle göra ett inlägg om det.

I vilket fall är din blogg underbar att läsa och du skriver på ett så härligt sätt! Det är alltid lika kul varje gång jag ser att du har uppdaterat!

livetmedanso
livetmedanso,

Tack!

Ja, jag måste nog göra ett inlägg om Johanna och alkohol.

Fick höra talas om Jossans video igår kväll, när folk hörde av sig till mig och undrade över den. Visste inte något om den, så ringde till Jossan och frågade. Videon var ju fejk såklart! För att få just den reaktionen av upprördhet 😅

nouw.com/livetmedanso