En effektiv förmiddag

Efter timmen i solen på Mariatorget gick jag hem och lämnade min träningsväska. Anledningen till att jag måste slita mig från bänken var att jag blev kissnödig. Ändå tog jag bara en liten kaffe. Jag kan inte dricka någonting, utan att behöva en toalett en halvtimme senare. Så har det varit i hela mitt liv och det har begränsat mig ganska mycket genom åren. Jag måste alltid planera mitt vätskeintag och synka det med tillgången på en toalett. Ingen toalett - ingen dricka.

Eftersom jag var låst av leveransen från Mio, men ändå ville vara ute och röra på mig, så gick jag till Coop och handlade och till Södra station och hämtade två paket från Lyko. Och sedan hem med matkasse och paket. Och därefter ut igen. Den här gången till Odicho på Ringvägen, för att hämta ytterligare ett paket. På vägen hem ringde telefonen. Mattan skulle komma om en halvtimme. Yes!

Nu är jag inte låst mer idag och trots att jag väntade på mattan fick jag både handlat och paket hämtade. Dessutom hann jag städa Johannas rum och köpa lite påskgåvor till henne. Den ena haren kommer med morötter och den andra med cigaretter. Varför jag köper cigaretter till henne och accepterar att hon röker, det vill jag skriva om i ett eget inlägg framöver. För det beslutet är väl genomtänkt och förankrat hos övriga personer runt Johanna.

Det ser förresten ut att vara rätt matta den här gången. Den är i alla fall så stor som den ska. Nu ska jag dammsuga golvet och få mattan på plats! Och rama in den sista postern till tavelväggen.

Gillar

Kommentarer

tigerslife98
tigerslife98,

Cigarettpaket hur gammal är hon?

nouw.com/tigerslife98
livetmedanso
livetmedanso,

Hon fyller 18 om exakt fem månader.

nouw.com/livetmedanso
Linn
,

Har du testat att utreda om du har överaktiv blåsa? Det har jag och har påbörjat en utredning om det! Dessutom är kaffe och kolsyrade dricker inte bra för varesig magen eller om man behöver springa på toaletten ofta...

livetmedanso
livetmedanso,

Jag kontaktade sjukvården för något år sedan, för det var verkligen problem när vi bodde på Ekerö och man fastnade i bilköerna. Jag skulle aldrig kunnat åka kommunalt. Men blåsan är inte överaktiv. Jag fick mäta allt jag drack och kissade i 3-4 dygn och det blev EXAKT lika mycket. Alltså ingen vätska försvinner någon annanstans (typ svett). Och trots att jag höll mig in i det längsta var det aldrig mer än 2 dl. Min kropp har förmodligen extremt litet vätskebehov och liten urinblåsa. Jag har gjort mätningar av vätskenivån i kroppen flera gånger också och den är perfekt. Trots att jag dricker extremt lite. Kolsyra driver på extra mycket, liksom kittlar blåsan, så det undviker jag. Men kaffe kan jag inte motstå 😉

nouw.com/livetmedanso
Linn
,

Ja, fast att den är överaktiv beror ju inte direkt på mängden utan att du får trängningar oftare än vanligt! Hoppas du får bukt med problemet i alla fall. Jag kissar inte mer än vanligt men oftare!