En effektiv förmiddag

Vad skönt det var med en förmiddag hemma! Jag har hunnit köra två maskiner tvätt, dammsuga båda våningarna, städa ett badrum, rengöra (skura och byta sand) kattlådan och samla ihop alla underlag och kvitton till redovisningen. För mitt egna bolag. Återstår Josefins företag också, där jag ansvarar för att alla underlag och kvitton finns där de ska. När de ska.

Jag har också lyckats lokalisera ett paket med kaffe som kommit på villovägar. Jag brukar beställa en hel låda när det är dags. Jag fick orderbekräftelsen den 24 juni och fakturan den 30 juni, men ingen kaffeleverans. Det visade sig att paketet fanns att hämta på utlämningsställe, men att jag inte fått någon avisering. Så nu är det hämtat också. Puh, de gamla bönorna var nämligen helt slut. Det hade kunnat sluta i katastrof, haha!

Alldeles nyss kom Johanna ner i köket och frågade om det går få det ljusare i hennes rum. Hon har dragit undan mörkläggningsgardinerna, men hon vill ha det ännu ljusare. För hon blir gladare av ljus. Hon som har gallskrikit av ilska i fem år, när jag dragit upp persiennen, rullgardinen eller dragit bort gardinerna! Vad har hänt?

Det måste bero på den nyvunna friheten!

Nu ska jag promenera till gymmet. Det är (nästan) uppehåll i regnandet.

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Väldigt roligt att höra, först shorts och nu mer ljus som man blir gladare av, snart ber hon om ett gymkort ska du se 😉👍

nouw.com/svullo
livetmedanso
livetmedanso,

Tänk om hon gör det! 😊

nouw.com/livetmedanso
Liv
,

Va skönt med små små framsteg. Det behöver inte gå fort men skönt när det går framåt. Jag tycker det är starkt o klokt att du tar hjälp av ”experter” men i slutändan också litar på din egen magkänsla och att du känner Johanna bäst och att frihet under sommaren är ett klokt val 🤗