Dagens Lifesum

Idag har jag lyckats ganska bra med mitt kaloriintag och min kaloriförbrukning. Jag har gjort vissa justeringar i inställningarna (tack till en läsare som tipsade mig!) och en liten omfördelning när det gäller protein, kolhydrater och fett. Jag har minskat lite på kolhydraterna och ökat fettet (som jag ändå överskred med vego-korven). Och jag har tagit bort vattnet från de dagliga rapporterna.

Jag vet inte varför appen säger att jag ska dra ner på sockret, när jag inte ens ätit något socker, men den kanske tror att mitt äpple var en godisbit.

Att det blev 14532 steg i dagens ösregn blev verkligen en bonus! 1094 brända kalorier en dag som hade känt som en lat dag, om jag inte hade sett kaloriförbrukningen i siffror.

Något jag redan kan konstatera (och en av anledningarna till att jag vill ta kontroll) är att jag äter alldeles för mycket i vanliga fall! Väldigt mycket för mycket. Genom att följa rekommendationerna för att BEHÅLLA min vikt, så kommer jag att GÅ NER i vikt. Det känner jag efter bara två dagar.

Nu ligger min Apple Watch på laddning, för att orka fortsätta mäta min kaloriförbrukning i morgon. Jag längtar efter att fortsätta!

  • Träning

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Jag har en liknande app i min mobil som jag använde 6mån men jag tröttnade på att behöva uppge var enda grej jag åt och drack om igen varje dag så jag tröttnade på den och gick tb till mitt xl dokument 😉

Annars funka det väl ok


nouw.com/svullo
livetmedanso
livetmedanso,

Jag använde Fatsecret tidigare. Men att det är jobbigt är själva grejen. Då låter jag bli att småäta. Dessutom räcker det att göra det under en period, för att få koll på hur man ska äta. Och lära sig räkna på ett ungefär i huvudet.

nouw.com/livetmedanso
svullo
svullo,

Ja det är sant, allt extra är ju ok att skriva in men det jag inte orkade var att lägga in samma frukost omelett kaffe middag pasta kaffe och kvällsmat räksallad och broccolli framåt 22 tiden som var exakt samma varje dag och det gick inte kopiera enl tillverkaren

nouw.com/svullo