Vilken natt!

Kolla vad duktigt jag sov i natt! Det går verkligen framåt. Jag var uppe en enda gång vid halv fem, somnade om direkt och vaknade vid halv sju. Tänk vad snabbt kroppen och sinnet kan vänja sig och lära sig.

Sex och en halv timmes sömn med 92% kvalitet. Hur pigg kommer jag inte att vara idag?

Petter ligger och sover i soffan. Sanna älskar att sova i den och Petter verkar sova gott han också. Det är lite svårt när de kommer på besök och jag inte har något gästrum. Jag måste nog faktiskt ha det i åtanke när jag flyttar. Att jag måste ha minst en trea. Eller bo kvar här och göra om Johannas rum till gästrum när hon flyttar i vår.

Jag vill ju att alla mina barn ska kunna hälsa på. Tidigare har det inte varit något problem. Antingen har jag bott i stora hus och när vi bodde i lägenheterna i Liljeholmen hade mina föräldrar en stor trea på samma gata. Som stod tom och till mina barns förfogande vid besök.

Jossan messade och frågade vilken tid jag och Petter ska träna. Hon vill också komma dit. Trevligt! Nu måste jag väcka Petter, fixa hår, smink och ta på mig träningskläder. Och lägga müslin i blöt i filen. 170 gram fil och 45 gram müsli. Idag blir det nog ett ägg också, för det vill Petter ha. Totalt 348 kcal.

Gillar