Vegetarisk fläskpannkaka

Ikväll gjorde jag en vegetarisk fläskpannkaka till middag. Med vego-bacon och en skopa proteinpulver. Jag åt tre bitar (av åtta) och räknade ut att det blev 561 kalorier, varav 40 gram protein. Enligt Lifesum var det en perfekt näringsfördelning och exakt vad jag skulle äta. Bra där!

Naturligtvis lite frukt efter maten också. Färska fikon och passionsfrukt.

Johanna plockade ur och åt bara baconbitarna i sin pannkaka. Och tre bitar fikon. Suck!

Efter middagen följde hon med sin kompis T hem för att sova över där. De hade varit hos oss och gjort naglar först. Josefin kom också förbi en sväng med Milly, för att ladda upp en video. Hon har så dåligt wi-fi hos sig. Via telejacket och inte fiber. Det är jättekonstigt, för det fanns fiber där för några år sedan, men när jag installerade igen i februari fanns det inte. Jag måste kolla upp det igen. Tills jag eventuellt ska bo där ;)

Klockan är sju och jag funderar på att gå och sola solarium. Eller inte. Kanske ska jag ta foton på prylar jag vill bli av med och lägga upp annonser i stället? Eller bara ta en dusch och chilla? Kanske torka golv? Just det, jag ska ju fota badrummen och visa hur det blev med de nya självhäftande hyllorna! Det ska jag göra. Men först kaffe och hemgjord mangoglass med proteinpulver.

Gillar