Veckans PT-pass

Den här veckan har jag tränat med PT både i måndags och idag. Jag brukar träna med Farid på måndagar och fredagar, men han var fullbokad på fredag, så det fick bli idag i stället. Nästa vecka har vi bokat tre pass. Måndag, onsdag och fredag. Det ger så otroligt mycket mer att träna med piska än utan. Jag hade aldrig lyft så tungt på egen hand. Nu vill jag prestera inför honom. Om HAN tror att jag ska orka 15 reps kan jag ju inte göra honom besviken och ge upp efter elva. Trots att jag håller på att dö de sista fyra.

Jag är alltid på gymmet ungefär en timme innan ett PT-pass. Idag cyklade jag fyrtio minuter och sedan värmde jag upp axlarna ordentligt inför vårt bröstpass. Framförallt höger axel bråkar i bänkpressen, om jag inte har gjort diverse hantellyft och stretchövningar innan.

I måndags var jag grymt stel innan benpasset, så jag värmde upp med overhead-squats. Det såg Farid när han kom, så han kom på den fantastiska idén att jag skulle köra utfallsgång med skivstång över huvudet. Jag har bara gjort det en enda gång tidigare och det var 2015. Med Farid.

Men det gick bra. Sista vändan la han på två svarta viktskivor utanpå de vita, utan att jag märkte det (han passade på när jag pratade) och jag undrade varför det plötligt blev galet tungt. Men jag fixade det också. Såklart. Att ge upp finns inte.

Idag matchade vi förresten, haha!

Gillar