Vårolja och morotsolja

Innehåller affiliate-länkar

2016 kom jag för första gången i kontakt med Scandinavian Herbs. Det var min kompis Carola, som hade bjudit in till en demonstration av produkterna och jag kände genast att det var rätt för mig. Både produkterna och konceptet. Jag registrerade mig som återförsäljare och byggde både en hemsida och tryckte upp visitkort. Och jag bokade bord på två mässor. Ett par månader senare deltog jag i en konferens/utbildning i Köping en hel helg.

Det var dock i den här vevan Johanna hade börjat må dåligt och jag måste ställa in och avboka saker. Och jag började få stressymtom i form av att jag inte kunde vara bland en massa folk eller höga ljud. Mässor var helt otänkbart. Jag hade nämligen varit med Josefin på gymnasiemässan i Älvsjö och fått rusa ut i panik efter en halvtimme. Inte heller kunde jag boka demonstationer eller visningar, eftersom jag aldrig visste när jag kunde lämna Johanna ensam. Kvällar var helt otänkbart att vara hemifrån.

Precis som med allt annat vid den här tiden måste jag backa ur. Lägga på is. Göra mig av med alla åtaganden och folks förväntningar på mig.

Men jag använder fortfarande flera av produkterna från Scandinavian Herbs. Och jag står kvar som återförsäljare. Kanske tar jag upp det någon gång igen.

Idag fick jag en leverans av Vårolja och Morotsolja. Jag ÄLSKAR dem! Morotsoljan i ansiktet morgon och kväll är en ren njutning. Och våroljan på kroppen. Särskilt sommartid. Huden blir mjuk, får en djupare solbränna och en fin lyster. Jag har haft slut på oljorna ett tag, eftersom jag inte fyllde på mitt lager innan flytten. Sedan dess har jag dessutom försökt göra av med andra produkter jag haft liggande. Men nu är våren här och jag ville ha mina underbara oljor!

Gillar