Vänder jag tillvaron uppochner igen?

Såhär skrev jag tidigt i morse:

Förhoppningsvis blir veckan precis så förutsägbar och händelselös. Om ni visste vad jag har längtat efter ett lugnt liv utan kaos och akututryckningar.

Hur länge tror ni att det varade?

Ända till klockan 16:44. Då ringde plötsligt en helt random mäklare och undrade om jag möjligen kan tänka mig att sälja lägenheten. Hon har en kund som är VÄLDIGT intresserad av att köpa en stor lägenhet i just den här föreningen.

Som av en slump råkar jag sitta på en sådan lägenhet. Som jag av ytterligare en slump funderar på att sälja. Dock inte förrän Johanna flyttat hemifrån i vår, men till rätt pris är allt till salu. Redan idag. Eller också kan de tänka sig att vänta till våren.

Nå, de ska komma och titta på onsdag eftermiddag, vilket betyder att jag måste se till att det är hyfsat städat och i ordning här hemma innan dess. Även om jag sa att de får ta det som det är. Jag har nämligen INTE tid att engagera mig i någon försäljning innan jul (alltså innan tävlingen och under min återhämtning efteråt).

Spännande! Nu får vi se vad som händer. Kanske är de inte intresserade när de ser lägenheten. Eller också betalar de inte det pris jag förväntar mig. Eller ens det jag MÅSTE ha för att få tillbaka mina pengar.

Gillar