Trötta eftermiddagar

Jag måste verkligen få bukt med min trötthet på eftermiddagarna. Det värsta jag vet är att känna mig seg och sömnig. Trots att jag fyllde på med mat bättre idag, så blev jag trött i alla fall. Men det kanske tar några dagar att ställa om kroppen.

I morse mötte jag Mia på tunnelbanan mot Ropsten klockan 07:34. Längst fram i sista vagnen. Vid T-centralen bytte vi till tunnelbanan mot Sundbyberg. Trodde vi. Vid Stadshagen insåg Mia att vi hade tagit fel, så vi fick kliva av och vänta in nästa tåg. Jag har verkligen inte koll på blå linje. Men idag hittade vi rätt uppgång mot Sturegatan och Gymmet.

Vi körde ett riktigt bra benpass på exakt två timmar. Mia och jag synkar bra på träningen, både med vikter, intensitet och energi. Vi bokade nästa fredag igen. Kanske blir det höstens rutin, Sumpan på fredagar?

På hemvägen steg vi av vid Fridhemsplan och köpte mat på MindMix precis som förra veckan. Men den här gången tog vi med oss maten, för klockan var bara elva. Och jag köpte till Johanna också.

Det var soligt och fint väder, så vi promenerade hela vägen från Fridhemsplan och skiljdes åt vid Hornstull. Jag hade ätit en banan direkt efter passet, men kände mig ändå helt tom på energi. Och sömnig.

Jag och Johanna åt tillsammans och sedan tog jag på mig bikinin, packade ner ett badlakan och tog tunnelbanan till Liljeholmen, för att sova (!) på bryggan vid kajen. Jag somnade omedelbart, men vaknade hela tiden av krypningar i vänster ben. Antagligen på grund av ischiasnerven. Men det var skönt i alla fall.

Efter en timme blev det svart på himlen och jag trodde verkligen att det skulle börja åska. Det fåtal personer som legat och solat packade ihop sina saker. Jag klädde på mig och gick till Gallerian, för att gå på toaletten, gå i några affärer och ta en kaffe (det blev en yoghurt med müsli också) på EspressoHouse. Om jag hade åkt hem skulle jag troligen ha fortsatt sova i soffan och det ville jag inte.

Efter min fika- och shoppingrunda (köpte inget) sken solen återigen, så jag promenerade hem, trots att jag överskridit dagens tillåtna ranson (det blev drygt 23000 steg). Men jag ville verkligen vara utomhus.

Ikväll har jag lagat vegetarisk lasagne till middag, käkat en hel påse popcorn (65 gram) och inte gjort så mycket mer. Jag tänkte lägga upp gardinerna i köket (som släpar i golvet), men jag orkade inte. Allt känns jättejobbigt när jag är seg. Det är märkligt (och tacksamt) att jag är 100% pigg på gymmet varje dag, oavsett hur länge jag är där och bara har ungefär 30% av min vanliga energi resten av dagarna. Men det funkar inte i längden, att gå på mindre än halvfart, så jag måste hitta nyckeln till rätt kaloriintag. Och sluta promenera över 20000 steg varje dag. Jag håller tummarna för regn varje dag de närmaste veckorna och månaderna. Då måste jag inte ut och gå.

Idag har jag meddelat Farid att jag köper ytterligare trettio PT-pass (utöver de ca 15 jag har kvar), så att de räcker fram till tävligen, Jag har också bett honom ta reda på var jag kan gå en poseringskurs. Det är något jag absolut inte vill skjuta på till sista minuten. Jag måste känna mig säker och trygg i själva scenframträdandet. Framförallt om jag har fullt sjå att uthärda skorna.

Efter en dag utan mitt vanliga gym i Liljeholmen har jag grym abstinens och känner mig helt excalterad över att få åka dit i morgon igen! Helt sjukt. Men 100% sant. Kanske ska jag köra dubbla pass de dagar jag åker till Sundbyberg framöver? Ett i Sumpan och ett i Liljeholmen. Det är inte omöjligt att jag gör i höst. I stället för att åka till bryggan och sova.

Gillar