Trendar på 15:e plats

Redan efter ett dygn trendade Johannas och min frågevideo på Youtube. Placeringen växlade mellan plats 19 och 21. Igår kväll (efter två dygn) låg vi på sextonde plats och nu ligger vi på plats femton.

Det är helt galet! Om jag hade varit medveten om det gensvaret, så hade jag varit ännu mer nervös. Tur åtminstone. att jag planerade in ett besök hos frisören innan vi filmade.

Det är inte bara på Youtube det kommer reaktioner. Jag får en hel del DM på Instagram också. Både ungdomar och föräldrar hör av sig. Och jag vet inte hur mycket tid och engagemang jag ska lägga ner på att svara. Jag har främst min sociala begränsning att ta hänsyn till, men också min tennisarmbåge. Det funkar ju inte att svara på meddelanden på telefonen. I nuläget markerar jag bara att jag har läst, genom ett göra ett hjärta. Jag vill inte ignorera människor som mår dåligt eller är desperata i sin jakt efter hjälp åt sina barn.

Jag har ju själv varit där. Som desperat hjälpsökande. Och jag hade inte velat att Johanna blev ignorerad, om det var HON som vände sig till en främmande person och bad om stöd.

Kanske är detta något jag ska lägga min tid på, om jag väljer att bli medlem på The Park och sitter där några eftermiddagar i veckan?

Gillar