Tre timmar på gymmet

Jag misstänker (och hoppas) att den här bloggen kommer ta en liten vändning framöver. Det kommer förhoppningsvis bli mindre av Johanna och mer av träning. Men eftersom jag kategoriserar alla inlägg, så kan jag blanda huller om buller och den som läser kan välja vilken inriktning som passar.

Nytt fokus: Min väg mot Luciapokalen.

Men med tanke på underrubriken på bloggen, "När livet kommer emellan", så har det ju hänt åtskilliga gånger tidigare, att jag fått lägga mina mål och drömmar åt sidan, för att det hänt en massa saker som sätter käppar i mina hjul. Saker som helt enkelt justerat riktningen på min kompass genom livet. Och jag har accepterat det och tänkt att det förmodligen varit meningen. Jag har aldrig blivit bitter, även om jag periodvis känt mig uppgiven. Jag har slutat planera och sätta upp mål. Eftersom det varit omöjligt att hålla mig till planen.

Men nu har jag satt upp ett eget mål för första gången på flera år. Spännande!

Idag stod egentligen ben på schemat, men jag vill köra ben med Farid i morgon och med Mia i Sundbyberg på fredag, så det fick helt enkelt bli rygg idag, för att kunna hålla mig till ben varannan dag. Måndag, onsdag och fredag kommande vecka alltså. Och antagligen söndag, beroende på hur jag vill att veckan därpå ska se ut.

Jag började med att köra pull-ups på övervåningen. Fem gånger sex reps. Med en rehabövning för ryggen mellan seten. Sedan gick jag ner och körde rodd, latsdrag och pull-over. Då plingade det till i min telefon och det visade sig att en kille på gymmet fotograferat mig i smyg, haha! Han skickade dessa bilder till mig:

Jag hade med mig en kaffetermos, så jag kunde träna i tre timmar idag. Det fick bli en banan innan mina dagliga tre benmaskiner också, som jag gjorde innan jag körde biceps och mage. Lite ben varje dag. Så får vi se om det ger något resultat.

När jag kom hem klockan 12:40 fick jag väcka Johanna. Hon tog Olanzapine igår kväll och blir galet trött av dem. Ändå somnade hon visst runt klockan 23. Eftersom hon inte ville ha lunch direkt när hon vaknade, så tog jag en kopp kaffe och åt 135 gram stekt (kylskåpskall) kyckling. Kombon var ingen hit. Sedan gick jag till ICA Kvantum (den av mataffärerna som ligger längst bort av Hemköp, Coop och ICA) och tog med mig ryggsäcken att packa maten i. Där köpte jag färska kräftor och västerbottensostpaj tills ikväll. Som söndagsmys-middag. Johanna tycker om kräftor.

Jag ringde till Josefin och frågade om hon ville komma också, men hon har just kommit hem från Marbella och hade varit på fest igår och hade både massor att göra och var trött. Men vi ska ses på tisdag, när vi ska åka till Jönköping och hämta Milly tillsammans.

Bild från omklädningsrummet på gymmet efter dagens träning:

Gillar