Träningskläder från Aim´n

Innehåller affiliate-länkar

Jag har inga träningskläder från aim´n i min garderob och har aldrig haft. Vid flera tillfällen har jag kikat på dem både på hemsidan och på NK, men varit osäker på passformen. Dagarna före jul såg jag ett set i färgen "navy" när Josefin och jag var på NK och det fastnade i mitt huvud. Särskilt när Johanna fick sitt midnattsblå Juicy Couture-set och var så fin i det. Då blev jag ännu mer sugen på aim´n-setet i mörkblått.

Idag hade Josefin sitt gula aim´n-set på sig på gymmet och då bestämde jag mig för att åka till NK och köpa setet i navy, om det fanns kvar i min storlek.

Vilket det inte gjorde. Men det var ännu finare än jag kunde minnas! Fan också...

Josefin och jag gick runt en stund på NK och sedan gick vi över gatan till Gallerian och tog en sväng där, innan vi satte oss att fika på Vete-Katten. Alltså deras lilla "filial" mitt i Gallerian. Kaffe och varsin "saffransknut". Vi hade svårt att välja. Jag föreslog varsin Budapest-bakelse, för att det skulle se snyggt ut på en Instagram-bild. Men Josefin hade aldrig ätit en sådan och vågade inte smaka. Till slut enades vi om att saffrans-tiden snart är förbi och att vi borde passa på så länge det finns kvar. Snart kommer semlorna i stället.

När jag kom hem gick jag in på amin:s hemsida och beställde setet i navy. Där fanns det. Egentligen smidigare än att köpa på NK, men ibland känns det lite "lyxigare" att handla på NK eller i en annan butik. Än att köpa på nätet hela tiden. Då blir plagget eller det man köper förknippat med en situation och ett trevligt minne. I stället för att komma med ett paket till spelbutiken på Södra station.

Gillar