Träning och utebliven behandling 

Det låter helt sjukt i andras öron (tror jag), men idag var jag på gymmet i fyra timmar. Efter två timmar hämtade jag min kaffetermos från skåpet i omklädningsrummet. Ren njutning!

Jag avslutade passet med att gå upp till poseringsrummet och hoppa i klackarna. Rättare sagt: vinglande försöka få på en sko i taget. Den första går alltid bra, men när jag ska stå på ett ben med hög klack och få på den andra skon, så håller jag alltid på att ramla omkull. Hos poseringscoachen gjorde jag två försök, sedan fick jag sätta mig ner på golvet, haha!

Jag har fått tider för poseringen framöver. Torsdagar klockan 14. Förutom nästnästa vecka. Då ska jag tatuera mig igen. Jag hade tatuering ytterligare en torsdag, men den ska jag byta med Johanna.

Det kändes okej med poserna. Det såg säkert inte korrekt ut, men jag försökte spänna, vrida, svanka, hålla in magen, le och låtsas att jag var upphängd på en galge. Öva, öva, öva...

Under förmiddagen messade Anna från Sthlm Aesthetics och ställde in eftermiddagens behandling. Hon låg hemma med migrän. Lite synd, för jag var verkligen taggad på Insculpt på rumpan och magen idag. I gengäld gjorde jag en hel del extra coreträning på gymmet.

Till lunch köpte jag sallad med mig hem. Den närmast i bild är Johannas.

Det var ganska skönt att få en hel eftermiddag hemma. Jag bestämde mig för att den skulle gå oavkortat till skrivbordsjobb. Och ett par ärenden. Och arton minuter i solariet. Johanna ville också sola. Skönt! Och mysigt att göra något tillammans. När vi kom hem gjorde jag varsin proteinpannkaka med vispad grädde. Det smakade precis som muffins - så gott! Johanna åt upp hela sin. Wow!

Nu är klockan snart halv sju och jag förstår inte vart dagen tog vägen. Jag hann inte ens en bråkdel av det jag hade planerat vid datorn. Månadens underlag till revisorn är fortfarande inte sammanställda. Puh! Timmarna gick åt till att hantera mail, signera diverse avtal, skriva en fullmakt och göra några betalningar. Jag måste nog blockera lite halvdagar i kalendern framöver, för det är dags för bokslut och jag har en hel del kvitton och underlag att samla ihop och stämma av mot alla kontoutdrag i Josefins bolag. Som jag lovat sköta. Gissningsvis 700 transaktioner som ska paras ihop med lika många underlag. My god!

Dags att laga middag! Och jag har fortfarande inte tänkt ut vad vi ska äta... Foodora kanske? Nä, jag ska laga något. Förhoppningsvis får jag någon idé när jag öppnar frysen.

Gillar