Träning och leverans från Mio

Leveransen från Mio skulle komma mellan klockan 10 och 15. När jag ringde till Mio och bokade, sa jag att jag aldrig är hemma innan klockan 12 och att jag verkligen hoppades att jag var sist på rutten. Det kunde de inte lova.

Prick klockan 10 ringde chauffören och sa att han var på väg till mig. Mitt i mitt träningspass, just när jag hämtat min kaffetermos.

Hur stor var sannolikheten? Typ 20% sannolikhet att de skulle komma mellan klockan 10 och 11. Efter 11 hade jag åtminstone varit NÄSTAN klar och kunnat avbryta träningen. Jag hade nämligen sparat cardio till sist, för att kunna åka tillbaka och köra den i eftermiddag i värsta fall.

Jag slängde mig på telefonen till Johanna, som lovade att ta emot leveransen. Men jag behövde ändå finnas tillgänglig på telefon, för chauffören ringde ytterligare fyra gånger innan han hade tagit sig igenom grindarna, in genom rätt port och upp i hissen.

När jag kom hem låg det två kartonger på golvet. Och jag vet precis vad jag ska ägna resten av dagen åt. Jag HATAR att montera byråer. Det är så tråkigt att sätta ihop låda efter låda efter låda...

Men jag är taggad på att organisera, rensa och göra klart här hemma!

Gillar