Träning och behandling

I morse var jag extra tidigt på gymmet. Klockan var inte ens åtta när jag satte mig på motionscykeln. Efter tio minuters uppvärmning gick jag direkt på pullups. Smalt grepp och bröstet mot stången. Alltså inte breda chins med bara hakan över stången. Farid har sagt att jag ska fokusera på att bygga "djup" och inte mer axelbredd. Och jag gör som han säger. Ibland i alla fall. Både han och jag vet att jag har åstadkommit mina fysiska resultat på egen hand. Utan inblandning av någon coach eller något träningsschema. Det gäller både träningen och kosten. Farid behöver bara hjälpa mig med finliret inför tävlingen. Den sista finishen liksom.

Efter mina pullups körde jag ett kombinerat rygg- och benpass. Plus armar och (alltid) mage. Under alla mina pass sedan poseringen i torsdags har jag fokuserat lite extra på ryggradsvridningar. Främst i vilan mellan mina set, men också under stretchen efter passet. Det krävs inför "sidepose" på scen.

När jag kom hem hade Johanna fortfarande inte kommit hem från sin kompis i Nacka, så jag beställde en Knivsöder från Mahalo och duschade under tiden jag väntade på maten. Jag beställde med extra tofu.

Jag var så hungrig! Tyvärr åt jag alldeles för fort (och det var lite för mycket), så jag fick ont i magen och den blev som en ballong. Typisk, när jag skulle iväg på behandling hela eftermiddagen.

Jag promenerade tre och en halv kilometer till Sthlm Aesthetics på Västmannagatan. På vägen köpte jag en kaffe på 7Eleven. Magen hade lugnat sig och hade plats för efter-maten-kaffe.

Idag körde jag en Exilis-behandling i svanken (för att få "valkarna" att dra ihop sig), Kryo-behandling i ansiktet (uppstramning) och Insculpt på rumpa och framsida lår (för fasthet). Egentligen skulle vi gjort Exilis på baksida lår också, men det funkade inte på grund av min brännskada och den nya tatueringen. Jag var där klockan två och klar vid halv fem. Då promenerade jag hela vägen hem. Jag såg på Zenly att Johanna var på väg hem samtidigt som jag. Perfekt!

Handling, matlagning och middag. Johanna hade haft det bra och det var mysigt att träffa henne efter ett helt dygn borta. Det blev fisk och potatis. Och en tallrik med uppskuren frukt. Gärna med något oväntat som överraskar. Idag blev det kiwi, persika och fikon. En gång om dagen försöker jag få i Johanna vitaminer och nyttigheter. Även att hon är arton år och trodde att hon skulle slippa, haha!

Gillar