Tomtarna fick komma fram

Det här inlägget skriver jag bara för att testa uppladdningen av foton. Jag fick svar från supporten, när jag klagade på att jag bara kunde ladda upp foton från telefonen. De hamnade på fel håll via datorn. Men sedan hamnade de fel från telefonen också. Jag fick tips från Svullo att göra en mindre redigering av fotot innan uppladdning och då funkade det. Support förklarade att det hade blivit en bugg vid en uppdatering men att det skulle åtgärdas.

Och det har blivit åtgärdat, men i stället blir fotona beskurna på de mest märkliga sätt. Halva bilden blir svart och resten blir klippt. I detta inlägg konstaterar jag att det funkar om jag:

1. Redigerar bilden (det räcker att rotera den och spara om).

2. Laddar upp från mobilen.

Hur svårt kan det vara att få saker att fungera som de ska? Det är jäkligt mycket smidigare att kunna ladda upp från datorn när man skriver inlägget på den. Vilket jag alltid gör, eftersom jag aldrig skriver något på mobilen. Ell jo, men minsta möjliga. Bara när det är absolut nödvändigt och det inte finns något alternativ.

När jag hämtade upp alla backar från förrådet igår, så tog jag med mig fem tomtar också. En hade brutit benet, så den slängde jag. Övriga fyra placerade jag ut. Två hamnade i vardagsrumsfönstret. Mysigt! Jag har inte särskilt mycket julsaker framme i år, men det känns precis lagom.

Gillar