Tjafs på Tinder

Morgonens bröst- och axelpass gick bra. Det tog två timmar och fem minuter inklusive triceps och mage. Jag trivdes i mina nya kläder från Gymshark, som kom med posten igår. Adapt Camo leggings och Training Crop Tank. Mina vanliga handledsskydd är i tvätten och mina reserver passade dock inte så bra ihop med mina naglar, haha!

På promenaden hem stannade jag och fikade på Bröd & Salt vid Skanstull. Det hade börjat duggregna, jag hade tränat, promenerat och jag kände det inre lugnet av att solen inte sken. Det var läge för en inomhusdag. Yes!

Det var vad jag hade sagt till Tinder-Johan också, när han föreslog en biltur till havet och en promenad där. Han hade nämligen föreslagit att vi skulle ses ikväll (igen!) och då skyllde jag på att jag skulle gå ut med en kille på gymmet. Jag fattar inte varför han inte ens fattade att han inte borde fråga, när han redan fått två kvällar av mig den här veckan. Alltså skyllde jag på att jag var upptagen ikväll och att det regnade idag. Till saken hör att jag redan sagt till honom att jag inte är intresserad av något mer än en vänskapsrelation.

Sanningen var att jag skulle ha en annan Tinder-dejt ikväll. Vi fick kontakt igår och bestämde att vi skulle ses på ett glas klockan 17 idag. Han var ganska på och skickade ett godmorgon-sms när jag var på gymmet. När jag frågade var vi skulle ses, visade det sig att han skulle köpa skor till sin dotter och inte kunde säga någon exakt tid. Det fanns en risk att klockan skulle bli för mycket.

- Hur gammal är hon? frågade jag.

När han skrev att hon var tio år och att han har henne varannan helg tackade jag för mig. Men han ville inte acceptera det. Han hävdade att dottern inte var ett problem, att han hade mycket fri tid, att hon lekte snällt, att hans mamma ställde upp som barnvakt och att han INTE hade någon kontakt med dotterns mamma.

Puh! Jag skrev att jag inte vill träffa någon med barn. Alls. Jag förklarade att jag är färdig med varannanveckaliv, exfruar och barnvakter. Att jag inte vill synka mitt liv med andra människors kalendrar. Att han inte har kontakt med dotterns mamma kändes heller inte sunt.

- Min dotter kommer aldrig påverka dig och mig, sa han då.

- Men snälla du, hon har ju redan satt käppar i hjulen för vår första dejt! sa jag.

Men det fattade han inte heller. Han tyckte att vi kan ses på stan i morgon i stället, om det drar ut på skoköpet med dottern idag. Eller om hon inte vill åka tillbaka till sin mamma efteråt.

Jag försökte förklara att jag inte vill att mina lördagsplaner ska vara beroende av ifall hans dotter (på sin mamma-helg) plötsligt vill köpa skor med honom. Men jag skrev också att han gör helt rätt. Hans dotter SKA komma i första hand. Helt rätt prioriterat! Men jag vill INTE vara en del av det livet. Och att jag har min fulla rätt att välja bort det utan att bli ifrågasatt.

Jag vill leva vuxenliv tillsammans med någon. Utan att någon av oss måste anpassa oss till barnveckor, exfruar, utvecklingssamtal eller fotbollsträningar/matcher. Jag har varit låst av barn i nästan trettio år. Pusslat och låtit deras behov komma före mina egna. När Johanna fyller arton år om några månader har jag bara vuxna barn. Och det ska INTE in några yngre barn i mitt liv. Punkt!

Förutom tjafs på Tinder har jag burit saker upp och ner i källaren. Och strukit och städat lite. Och blivit av med lite saker med hjälp av Tiptapp. Och jag LAGADE lunch till mig själv, utan att beställa med Foodora.

Nu håller jag på att styra upp den där middagen ikväll med en kille på gymmet. Det är ju lika bra att göra lögnen till sanning, tänker jag.

Gillar