Tisdagsträning med Kenny

På vägen till gymmet bestämde jag mig för att nöja mig med cirkelträningen med Kenny. Alltså inte köra mitt tvåtimmars benpass efteråt. Det sparar jag tills i morgon.

Jag nöjde mig med att "värma upp" på gymmet i trekvart innan passet. Med lite blandade övningar för hela kroppen. Inklusive rehabiliterande core-övningar, som jag vet är bra för artrosen i ryggen.

På cirkelpasset körde vi 15-16 olika övningar. 60 ggr 10 reps. Alltså totalt 600 reps under 50 minuter. I slutet hann vi bara vila max 20 sekunder, innan det var dags för nästa övning. Svetten rann och pulsen var uppe i drygt 150. Kul och skönt!

Efter passet la jag mig på bryggan hos en av tjejerna från gymmet. Efter en stund kom ytterligare personer. Tyvärr var jag tvungen att gå efter en och en halv timme, för jag skulle följa med Johanna till psykologen på Maria ungdom. Hon sa att hon kunde åka ensam, men jag vill finnas där för henne. Visa att hon inte är ensam. För att hon ska förstå att vi gör detta tillsammans. Att jag är med henne hela tiden i allt det svåra. I ett senare inlägg (troligen ikväll) ska jag berätta vad det är som har hänt nu. På vilket sätt vi har kraschat igen. Jag har fått Johannas tillåtelse.

Men först ska jag ta en lång kvällspromenad! Förmodligen med en god kopp kaffe eller en glass någonstans längs vägen.

Gillar