Tisdag - planer för dagen

När man stiger upp innan klockan fem blir dagen väldigt lång. Och just idag är det ganska bra, eftersom jag vill städa lägenheten och fixa en del saker inför visningen i morgon. Även om jag först bestämde mig för att inte göra minsta lilla ansträngning.

Men jag kan inte ha smutsiga badrum och kladdiga svarta köksluckor när det kommer folk hit. Mest för min egen personliga skull. Inte för att jag vill framhäva lägenheten på bästa sätt.

Det är ändå ganska skönt att ha visning helt utan krav eller förhoppning på att sälja. Jag vet ju inte ens om jag VILL sälja. Och om jag ska sälja redan nu leder det till att vi inte har någonstans att bo. Vilket jag bara utsätter oss för till ett RIKTIGT bra pris.

Alltså hoppas en del av mig på att de INTE vill köpa lägenheten, utan att jag kan sälja i lugn och ro framåt våren. Om jag bestämmer mig för det.

Eftersom jag inte har en enda minut att städa i morgon (åker klockan åtta till Akademikliniken, vidare till gymmet och vidare till Perfect Beauty och därefter direkt hem till visningen halv fyra), så måste jag se till att allt är klart idag. En del saker måste bäras ner i förrådet i källaren och jag måste anlita TipTapp för att bli av med den gamla klösbrädan. Och naturligtvis måste jag hinna med mina dagliga löften: posering, öva på klackar och sammanställa kvitton. Jag har gjort augusti, juli och juni nu. En månad varje dag. Idag står maj på tur. För varje månad jag gör, så skickar jag ett mail till Jossan med de kvitton som saknas.

Men först några timmar på gymmet. Och en sväng till solariet. Jag måste passa på att få lite sol idag, innan tatuering av ögonbryn i morgon och tatuering på benen nästa vecka.

I eftermiddag ska jag på massage också. Det ska bli så skönt! Hon ska få jobba med min högra arm och skuldra och därefter börja med mina lår. Dem ska hon få jobba vidare med nästa vecka. De är stenhårda och behöver bindvävsmassage. Och LPG.

Nu är klockan snart halv sju och det är dags att sätta igång dagen! Efter en och en halv timme med kaffe och dator...

Gillar