Tidig träning

Jag trodde att jag skulle sova som en klubbad säl hela natten, med tanke på att jag vaknade klockan fyra igår och kände mig trött hela dagen. Men icke. Jag vaknade redan innan klockan tolv och var uppe på toaletten. Nästa gång vid tretiden. Båda gångerna vaknade jag av att någon klampade i trapphuset vägg i vägg med mitt sovrum. Och både gångerna kändes det inte som om jag hade somnat om, innan jag vaknade igen.

När jag vaknade strax innan klockan fem steg jag upp och tog kaffe och försökte komma in på min jobbmail Nu har den blivit lika dum igen! Jag fick ju nytt lösenord och tog mig in till mina 199 olästa mail igår. Och nu fungerar inte inloggningsuppgifterna. Varken på datorn eller i telefonen. Helt sjukt. Och så jävla irriterande. Jag raderade kontona på båda enheterna, för att slippa få felmeddelande att jag måste ange lösenord. Vilket poppar upp varje gång jag öppnar datorn eller telefonen.

Jag åkte med 07:06-tåget till gymmet och var där ungefär kvart över sju. Det stod bröst och axlar på schemat. Och triceps också förstås. Det ingår ju i det passet. Press-passet.

Vid niotiden var jag färdig, men det var bara en plusgrad och blåste kallt, så jag tog tunnelbanan hem också. Om SMHI-appen stämmer ska det bli sex grader och sol i eftermiddag. Det gäller att planera in sina promenader, när man får mest valuta för ansträngningen. I detta fall slitaget på fötterna. Min kompis Cissi hade också ont i ena foten efter för mycket promenerande den senaste tiden. Vi kom överens om att passa på att vila när vädret inte är sådant att man MÅSTE ut, för att förhoppningsvis ha mindre ont när det fina vårvädret kommer nästa gång.

Idag är det långa vinterjackan som gäller igen. Och det hade varit skönt med vantar. Det ska jag ta på mig när jag går till återvinningen och till affären om en stund.

Gillar