Tidig morgon

Idag vaknade jag klockan tre och kunde inte somna om. Kvart i fyra gav jag upp och satte mig i soffan med en kopp kaffe.

Efter kaffet bottenfärgade jag håret och hängde upp en adventsstjärna i köksfönstret. Jag var tvungen att äta en kvarg, för att inte svälta ihjäl innan frukosten klockan sju. Hur sjutton ska jag överleva nästa veckas vätsketömning?

Idag vill jag köpa mer adventsbelysning, för jag har bara två ljusstakar till mina fönster. Och jag vill köpa en liten ljusslinga till den lilla vita konstgranen, som Johanna hade i sitt rum förra året. Undrar vart jag gjorde av alla julsaker från huset på Ekerö? Jag minns att jag rensade och gav bort MASSOR av saker, som jag tänkte inte skulle passa i lägenheten och jag satte nog en del i lägenheten på Östermalm. Helst vill jag åka in till Mio, för de har bra julsaker och riktigt bra priser idag (Black Friday).

Men vi får väl se vad jag orkar och känner för efter gymmet.

Nu är det dags att steka min protein-saffrans-pannkaka och koka ett ägg. Och lägga müslin i blöt. Klockan är snart sju. Klockan nio ska jag köra ett benpass med Farid.

Gillar