The Park - något för mig?

Nu har jag varit på The Park och fått en visning och rundtur i lounger och kontorslandskap. Det var mycket större än jag trodde och med massor av folk som sitter där. Flera hundra stycken uppdelade på fyra våningar och i diverse olika landskap och miljöer. Allt från öppna lounger med soffor och fåtöljer till stängda kontorsrum. Där fanns telefonbås, konferensrum och till och med en inspelningsstudio. Och en restaurang/cafe och flera olika kök med kaffemaskiner och mikro etc.

Jag blev verkligen sugen på att komma igång med jobb och jobbrutiner och att gå till en arbetsplats och träffa andra vuxna. Inte bara gå till gymmet.

Med tanke på att en loungeplats bara kostar 1900 kronor plus moms, så vore det absolut tänkbart. De två problem som dock uppstår:

- Vad ska jag göra när jag sitter där?

- När ska jag HINNA sitta där?

Jag kan visserligen börja engagera mig i mina investeringar igen och handla med aktier. Eller jag kan skriva en bok, blogga eller börja med någon annan nätbaserad business. Kanske en webb-shop av något slag? När det gäller tiden, så är det förstås lite tajt innan tävlingen, men åtminstone tre eftermiddagar varje vecka skulle jag kunna vika till att sitta på The Park. Jag måste inte åka och prova bikini, gå på massage eller boka andra saker dagtid. Jag får helt enkelt lägga sånt kvällstid och helger i stället. Precis som alla vanliga människor.

Det tål helt klart att funderas på!

Gillar