Terapeut, Gallerian, Tinder-dejt och Blommor

På vägen hem från Andreas gick jag till Gallerian, precis som förra veckan. Målet var Nike-butiken, där jag skulle köpa en zip-hoodie till byxorna jag köpte för ett par veckor sedan. Jag köpte en t-shirt också. Sedan gick jag till Café Coppola och åt en chevrésallad och drack en kopp kaffe. Klockan var fyra och jag hade inte ätit lunch.

När jag satt och åt skrev en kille på Tinder. Han var ute och promenerade med sin hund på Södermalm och skulle via Slussen till Vasastan. Och jag skulle gå hemåt. Vi bestämde att vi skulle gå via Gamla stan båda två och se om vi kände igen varandra när vi möttes. Utan att bestämma exakt plats eller skriva under tiden. Jag hann gå längs hela Drottninggatan, via Riksdagshuset och in på Västerlånggatan, innan jag såg honom en bit bort. Han log och jag förstod att han hade sett mig först.

Vi stod och pratade en stund. Han hade sin hund med sig. Så bra med en helt oplanerad dejt, bara för att snabbt checka av varandra. Han hade träningskläder och jag hade mjukisbyxor och en hoodie, håret var ostyrigt efter förmiddagens regn och sminket hade runnit hos Andreas (när vi bearbetade några jobbiga saker långt bak i tiden). Han hette Johan och verkade väldigt trevlig. Vi bytte mobilnummer och sa att vi skulle höras vidare. Vi får väl se!

Den där andra killen på Tinder, som jag matchat med förut men aldrig träffat, han dissade mig idag. Eftersom jag tränar för mycket. Fuck him! Det var enbart HANS förlust, haha!

Jag gick via Mariatorget och köpte blommor till balkonglådan. Äntligen! Det var sexton grader ute och jag tänkte att det passade väldigt bra med någon timmes balkongpyssel. Förutom plantering skulle jag flytta ljusslingan ett steg. Det betydde att jag måste klippa upp alla buntband och sätta dit nya. Och det blev mycket bättre. Nu sitter det lampor enbart längs framkanten på balkongen och inte runt hörnet med en lampa.

Gillar