Tapeter beställda

Jag la det där med tapeter åt sidan ett tag. Jag kunde inte tvinga fram något beslut varken OM jag skulle tapetsera eller VILKA tapeter jag skulle välja. Det behövde vila i bakhuvudet ett tag.

Men idag plockade jag fram tanken igen och kände att den hade mognat. Och när jag satte mig att googla tapeter liksom HOPPADE det fram tre tapeter och det kändes plötsligt helt solklart. I arbetsrummet blir det den allra första jag tittade på. Den som fick mig att komma på tanken med en fondvägg där inne. Varför ens tänka tanken att ta någon annan? Den heter Trapez..

I sovrummet blir det Hip Rose. Då håller jag mig till en neutral färgskala och kan växla färg med påslakan, örngott och kuddfodral.

Slutligen ska jag göra en fondvägg i köket/allrummet, för att få lite mer liv. Där hade jag inte alls tänkt något såhär spännande, utan snarare något neutralt randigt. Men jag kände mig lite crazy och älskade den här tapeten när den dök upp, så det blir Pottery. Det kanske blir galet fult, men jag vågar chansa. I värsta fall kan man måla eller tapetsera över den.

Tapeterna är beställda och jag har messat målaren. Hoppas att det dröjer ett tag, för det känns lite jobbigt att flytta sängen igen och att montera ner väggskåpen i köket, haha!

Gillar