Taggad på fler tatueringar

Trots att jag agerade väldigt spontant, både när jag bokade (kvällen innan) och valde motiv inför tatueringen i förrgår, så är jag sååååå nöjd! Jag verkligen ÄLSKAR mina färgglada blommor och blir glad varje gång jag ser dem. Som i morse när jag vaknade och såg dem i spegeln det första jag gjorde.

Det jag också såg var att det får plats MÅNGA fler blommor. Och en massa annat. Idéerna poppade i huvudet. Allt från tatueringar i färg på vänster sida till små stjärnor på hela magen och en hel sleeve i svart på höger ben.

Alltså messade jag Kevin och bad honom boka in mig på fler sittningar efter jul och efter hans resa till Spanien (januari). Jag fick genast förslag på tre tider. Två i februari och en i mars. Tre veckor för läkning mellan varje. Tjoho! Jag är sååååå taggad! Jag har känt mig glad hela dagen, varje gång tatueringarna dyker upp i mitt huvud.

Förutom ytterligare tre blommor (jag vill ha en röd och en grön och kanske en till rosa) ska jag göra svenska flaggan på vänster skinka. I någon form. Kevin säger att jag måste ha en dödskalle också, för rosor och dödskallar har alla. Och jag har bara rosor. Därför blev jag väldigt förtjust när jag googlade flaggor och det genast dök upp en dödskalle-flagga, haha! Varför inte? Jag hittade ytterligare några inspirationsbilder. Jag vill liksom inte ha en helt fyrkantig flagga.

Jag blir så glad när jag tänker på hur mycket mer plats jag har på kroppen och nu när jag har bestämt mig för att ha svart på höger sida och färg och texter på vänster. Jag har tre texter och fem färgade blommor nu. Och snart en flagga och fler blommor. Sedan måste jag komma på något snyggt till vänster underarm. I färg.

Gillar