Svett-halka i nya skorna

Det har uppstått ett annat problem med de nya skorna än bara höjden på klackarna. Jag blir svettig om fötterna och det blir snorhalt INUTI skorna.

Jag trodde att det skulle hjälpa att limma dit en gelesula under de främre trampdynorna. Det blev dock lite mjukare och en något bättre vinkel på foten och tårna.

Den främre skon på bilden är min gamla. Den har ett underlag av ett matt mockaliknande material. De blir alltså inte hala.

Den bakre skon på bilden är min nya. Den har ett underlag av hal och blank plast. Inte nog med att plasten ORSAKAR svett - det blir snorhalt i skorna.

Nu är frågan vad jag ska göra åt det? Ska jag fokusera på mina FÖTTER och köpa någon fotspray som tar bort fotsvett? Nja...det är ju egentligen inga transpirationsproblem jag har. Utom i dessa skor.

Alltså måste jag antingen hitta ett sätt att HANTERA halkan eller undvika att den uppstår. Kan jag slipa skorna med ett sandpapper? Eller klistra i en sula av ull eller skinn? Eller kan jag kanske använda ett par tunna små sockor? Åtminstone när jag övar...

Gillar