Stegrekord och remiss till MR

Klockan är snart 21:30 och jag har 810 kcal kvar att äta. Oops! Det beror på att jag har bränt 1720 kcal idag. Totalt 28521 steg och två och en halv timmes benträning på gymmet betyder att man får äta mer än dubbelt så många kalorier som annars, haha!

Jag måste ju avslöja att det kröp i kroppen igen framåt klockan sex, när solen sken från en klarblå himmel och temperaturen steg upp mot sexton grader. Så jag tog ytterligare en promenad. Sex kilometer längs Årstaviken. Totalt fyra promenader idag alltså. Det känns i benen.

Dagens bästa (som också har hjälpt mig med 20 g protein) är att jag upptäckte en ny Barebells proteinbar jag inte smakat tidigare. Salty Peanut är den enda jag tyckt om och idag hittade jag den som vit. Salty Peanut White. Den hade jag missat. Troligen eftersom jag inte ätit proteinbars på minst ett år. Säkert ännu längre. Två år. Jag beställde genast en hel låda från Svenskt Kosttillskott.

Min plan är att unna mig en skål med två Weetabix och två deciliter mjölk om en stund. Trots att klockan är över åtta. Det är ju ändå fredag. Det betyder att jag kommer att nå åtminstone mitt protein-mål.

När jag äter Weetabix ska jag kolla på fjärde avsnittet av serien Huss. Först gillade jag den inte riktigt, men efter tredje delen igår kväll trillade jag dit rejält. Och jag är lite kär i polisen Johan.

Förresten, idag fick jag en kallelse till magnetröntgen. Redan på onsdag nästa vecka! Snabbt jobbat!

Gillar