Spraytan - en ny upplevelse!

Jag har gjort spraytan en gång tidigare. Det var Johanna som sprayade mig, när hon hade sin salong och ett spraytan-tält på Ekerö. Hon hade utbildning både som nagelterapeut, fransstylist och i spraytan. Och erbjöd allt i sin salong.

Men detta var ändå en ny upplevelse. Jag kom till Stockholmsmässan strax innan klockan 18, letade mig in till området för spraytan och fick en bock på listan, när jag betalat 1200 spänn. Sedan fick jag en duschmössa (engångs) och fick gå bakom en skärm. Där klädde jag av mig och la alla kläderna i en hög. Alla. För jag insåg att här var man helt naken. Trots att det sprang några män ut och in. Och en av dom som sprayade var man. Jag fick dock en tjej. Tyvärr. Det hade känts mycket bekvämare med mannen.

Det var bara att gilla läget och kliva in näck i ett tält. Där skulle jag sedan stå och vrida och vända på mig. Och böja mig framåt med rumpan mot tjejen som sprayade. My god. Jag bara kopplade bort och gjorde som jag blev tillsagd. En bra övning inför morgondagen. Kliva utanför mig själv liksom.

De andra tjejerna som gick omkring nakna var unga och snygga(re än jag). Men jag höll huvudet högt, haha!

Efter sprayen skulle man stå naken vid en fläkt och torka en stund, innan man kunde ta på kläderna och åka hem. Det hela gick snabbt och smidigt och pendeltåget mellan Södra station och Älvsjö tar sex minuter. Jag var hemifrån i knappt en timme. Skönt!

Check på ytterligare en grej!

Träning, räkna kalorier, vätsketömning, inregistrering och spraytan. Allt är avklarat. Nu återstår bara tävlingsgdagen. Sedan är det över. Åh, vilken befrielse det ska bli! Mentalt alltså. Oron. Spänningen. Fokuset. Ångesten.

Sen ska jag bara njuta av att träna igen!

Gillar