Söndag - halvdag med regn

Idag tillät jag mig att ligga kvar lite extra i sängen. Jag hade inte ställt någon klocka, men vaknade ändå klockan sex. Låg dock kvar och halvsov till kvart över sju. Det brukar jag inte tillåta mig själv att göra. Men idag kände jag ingen stress till gymmet, för jag visste att de jag brukar prata med ändå inte skulle vara där.

Jag kom till gymmet kvart i nio och körde att bra bröst- och axelpass i två timmar. Efter träningen promenerade jag den extra omvägen hem, som gör att det blir sex kilometer. När jag kom till Skanstull gick jag in på Bröd & Salt och beställde en kaffe och en ugnsbakad äggmacka. Min favvo! Där satt jag en stund och skrev med ett par killar på Tinder. Den ena visade sig dock ha alldeles för små barn (5 och 7 år) och den andra hade en hund. Så de gick fetbort båda två. I stället passade jag på att ringa till min pappa och prata ganska länge. Han blev jätteglad när jag berättade om de nya lägenheterna till Josefin och Johanna.

När jag kom hem bestämde jag mig för att ta itu med alla saknade underlag till Josefins företag. Jag har lovat att hjälpa henne att sammanställa och skicka in underlag till redvisningen. Hon har haft företaget sedan den 1 september förra året och jag har inte tagit tag i det tidigare. Därför är det hög tid nu. Det är 200-250 underlag/kvitton som ska letas fram.

Och vad passar väl bättre en regnig söndagseftermiddag? Det började regna precis när jag hade kommit hem.

Att sammanställa underlag innebär att jag även måste sätta Josefin i arbete, att leta fram alla kvitton och underlag. I väntan på dem skriver jag detta inlägg. Nu har jag 75 mail från Josefin i inkorgen, så hon har uppenbarligen lydig min order, haha!

Gillar