Södermalm runt

När jag promenerade hem från Liljeholmskajen (jag tog inte tunnelbanan som jag tänkte) ringde Mattias, som är VD för vårt företag, och frågade om jag kunde börja mötet tidigare. De satt redo i styrelserummet nere i Jönköping. Klockan var 12:52 och mötet skulle egentligen börja klockan 14.

Jag svarade att jag skulle hinna till 13:20. Men det innebar att jag inte skulle kunna stanna på Mahalo eller Donken och köpa någon mat. Vilket jag hade planerat.

Jag var hemma 13:20, gjorde äggröra på två ägg och loggade in till mötet prick tjugo över. Ätande äggröra

Ett par timmar senare muteade jag mig och käkade ett knäckebröd och lite yoghurt också. Men det blev ju ingen riktig lunch och när mötet slutade vid halv fem mådde jag nästan lite illa. Och jag hade sol-panik. Så jag snörade på mig dojorna och gick ut.

Jag gick min gata till Katarina kyrka, där jag gick ut på Folkungagatan och följde den ända till vattnet. Sedan gick jag till Danvikstull och längs HELA stranden ända till Bergsunds strand och sedan längs HELA Söder Mälarstrand tillbaka mot Slussen och hem igen. Det blev ungefär en mil. Någonstans längs vägen köpte jag en vego-chorizo. Jag vet inte när jag åt en korv med bröd senast. Så gott!

Och jag var så skönt trött i benen när jag kom hem klockan sju!

Gillar