Snöblandat regn - jippie!

Innehåller affiliate-länkar

Prick klockan tio gick jag ut från gymmet, efter ett nästan två och en halv timmes benpass. Jag var taggad redan innan (kanske på grund av vädret) och blev ännu mer taggad, när jag kom till gymmet och såg att det var många trevliga människor jag känner där. Det blev mycket snack mellan seten i framförallt benpressen, som jag körde i säkert en halvtimme. Olika varianter från enbens till breda sumo. Följt av tre olika gluteator-maskiner, hiptrust, benspark, legcurl och diverse annat.

Eftersom det (tack och lov) inte hade blivit soligt ute, så promenerade jag inte hem, utan gick i det snöblandade regnet till Liljeholmstorget. Alltså gallerian. Jag tänkte kolla Hemtex där också, för att se om de hade kvar det där påslakanet jag är på jakt efter. Och så tänkte jag ta kaffe och en bulle på EspressoHouse i stället för i solen vid Årstaviken.

Jag råkade dock slinka in på Interport och där hittade jag ett par Adidas-shorts och en Adidas-top, som jag köpte. En top hade jag haft lite tankar på att köpa, för att ha till mina Adidas-byxor. Och shortsen kommer jag bli glad när jag hittar i garderoben när sommaren kommer.

Vid EspressoHouse ligger Hunkemöller och jag kom på att jag behövde köpa ett nytt nattlinne. Jag har bara ett enda jag använder. Det är som en lång T-shirt. Jag ville ha ett till. Men det var två för 299 kr, så jag passade på att ta ett extra.

När jag väl hade kommit igång med shoppingen, så passade jag på att gå in på Hemtex också innan kaffet. Där fanns inte påslakansetet jag ville ha, så jag köpte två andra i stället. Likadana som planerat, men i en annan färg. Plus ett lakan.

Nu hade jag lite dåligt samvete över allt jag köpt, så jag valde att åka direkt hem. Utan fika. För jag misstänkte att jag hade byggt på min slöseri-ångest med bull-ångest också, om jag gått till EspressoHouse. Dessutom låg utgången närmare än EspressoHouse, så beslutet blev hyfsat enkelt att fatta.

Nu ska jag ha en inomhusdag och få MASSOR gjort! Jag ska bara gå ut för att gå till återvinningen och solariet. För det ska jag unna mig senare idag. Det passar i regnet.

Gillar