Slutfasen - de sista två veckorna

Måndag. Första dagen på den sista något sånär normala veckan innan tävling. Vågen ställde sig på den lägsta siffran hittills (56,6 kg) och jag kunde släppa mitt dåliga samvete över gårdagens ostfralla. Inte nog med att jag åt min egen - jag åt den ena halvan av Johannas också, haha! Men jag tror att jag behövde det. Min MAGE behövde det, för den har varit helt fucked up efter de senaste veckornas protein-produkter med äckligt sötningsmedel. Jag LÄNGTAR efter att plocka bort alla konstgjorda produkter efter tävlingen. Allt från PAM-spray till protein-chokladbollar. Inklusive proteingröt och proteinpannkakor. Allt är (har blivit) jättegott, men min mage (och resten av min kropp) protesterar. Dock måste jag erkänna att det gett resultat att öka mängden protein. För muskulatur och definition.

Idag står det benpass med Farid på schemat. Det får nog bli en PWO innan passet, för jag var uppe och kissade (superkissnädig!) både klockan ett och tre i natt och vaknade klockan fem (återigen jättekissnödig). Jag fattar inte varför jag måste kissa hela nätterna. Det kan inte bero på något annat än att kroppen gör sig av med en massa skit som ska transporteras ut. Jag ser ingen annan förklaring. För det är inte normalt för mig att kissa två gånger varje natt och ändå vakna tidigt och vara kissnödig.

Det kan förstås bero på åldern... Men det kom i samband med kostomställning och tävlingsfokus.

Förutom träning står det fyra andra saker i kalendern för veckan:

- Terapeuten idag. Med Johanna hoppas jag.

- Ultraljud av min förlamade tå på onsdag.

- Posering och LPG på torsdag.

Egentligen skulle jag på massage i morgon, men jag avbokade den och tar en LPG-behanding i stället.

Jag måste också fixa naglarna och fötterna.

När det gäller fötterna kanske jag väntar till nästa vecka. Jag har inte bestämt mig för om jag ska gå på min vanliga medicinska fotvård och måla tånaglarna själv, eller om jag ska gå på pedikyr på samma salong där jag gör naglarna. Oavsett vilket, så väntar jag tills efter ultraljudet av foten.

Det står ytterligare ett antal saker på att-göra-listan. Och jag måste släpa upp alla julsaker och se vad som passar att sätta upp i den här lägenheten. Vi har ju aldrig firat någon jul här tidigare. Kanske behöver jag komplettera med något. Johanna och jag bestämde igår att vi bakar lussekatter EFTER min tävling. För min skull. Det blir lättare då. Både att baka och att motstå.

Jag bjuder på en bild av min dagliga frukost. 170 gram filmjölk och 40 gram müsli. Undrar vad jag får äta nästa vecka? Jag har ingen koll på hur vätsketömningen går till och om jag måste svälta eller bara får äta kolhydrater. Eller INGA kolhydrater?

Gillar