Skrivpremiär på balkongen

När jag köpte lägenheten hade jag ingen aning om ifall jag skulle ha någon sol på balkongen och när jag i så fall skulle ha den. Jag är helt lost när det gäller känslan för väderstreck. Min exman hade (och har säkert fortfarande) en inbyggd kompass och förmågan att liksom KÄNNA åt vilket håll norr, söder, öster och väster ligger. Det kan INTE jag. Alltså visste jag inte om det skulle bli morgonsol, kvällssol eller ingen sol alls. Hade det varit söderläge skulle det ha stått i prospektet.

Därför är jag verkligen positivt överraskad. Kvällssol. Det bästa tänkbara. På morgonen/förmiddagen är jag ju ändå på gymmet, så då behöver jag ingen sol på balkongen. Tvärtom. Det hade bara gjort ont att missa den. Och dagtid är jag gärna ute och går eller sätter mig i solen på andra platser. Det är på kvällarna jag helst har sol hemma, för att slippa ge mig ut.

Nu har jag just satt mig på balkongen. Jag har just varit ute i två timmar. Jag gick en promenad för andra gången idag längs Årstaviken och köpte en acaibowl i Tanto Juicebar och satte mig på en brygga i solen. Där tog jag av mig tröjan och skorna och njöt av sol och bowl.

Johanna har åkt till Josefin. Hon ska bo i hennes lägenhet och ta hand om Milly ett par dagar. Josefin ska åka bort. Det blir jättekul för Johanna. Och mysigt att få vara ifred och ta hand om sig själv. Slippa mig lite. Hon blev inte så glad, när jag sa att jag kan komma och hälsa på varje dag, haha!

Nu kommer snart en leverans från Ikea. Det var därför jag lämnade bryggan och gick hem. Klockan 18-22 skulle den komma, men de ringde redan 17:58 och sa att de kommer om en kvart. Perfekt! Det är en garderob till Johanna. Hon behöver förvaring i sitt rum, förutom sin walk-in-closet som ligger i anslutning till rummet. Jag ska ta före- och efterbilder och visa i ett annat inlägg.

Gillar