Sista dagen i maj

Eftersom Johanna sovit hemma varje natt i två veckor kändes det konstigt att vara ensam både igår kväll och i morse. Mest märks det på TaeTae, som pockar på min uppmärksamhet. Det gör han aldrig när Johanna är hemma. Mer än när han vill ha mat.

Precis som alla andra måndagar stod det PT-pass och terapeut på schemat. Med Farid körde jag ett benpass och hos Andreas analyserade vi mina dejter. Inte bara det såklart, haha, men det är ett intressant ämne.

Mellan gymmet och terapeuten hann jag ligga på bryggan i en timme. Jag skulle bara sätta mig med en kaffe och en ostfralla, men det var så varmt att jag klädde av mig i underkläderna och solade. Sedan promenerade jag hem.

Jag har promenerat till och från gymmet, till och från terapeuten och till och från Medborgarplatsen för att lägga junis månadsdekal i bilen. Totalt 23600 steg.

När jag passerade Gamla stan på hemvägen köpte jag en våffla (strut) med EN kula saffransglass. Så gott! På vägen TILL terapeuten köpte jag en kycklingburgare (13 kr) på Donken och en Green Mile på Joe & The Juice till lunch. På Donken råkade jag springa på Anders, dejten från de båda senaste söndagarna. Han blev jätteglad ;)

Nu har jag just ätit en burk tonfisk i vatten. När jag för statistik över vad jag äter och förbränner inser jag att jag MÅSTE öka mitt proteinintag. Tonfisken gav mig 27,6 gram protein. Ändå måste jag få i mig minst 31 gram ytterligare idag. Enligt beräkningarna. Kanske är det protein-underskottet som orsakar mina skador? Troligen inte, men jag vill verkligen försöka omfördela mina kalorier och se vad det gör för skillnad på träningen och resultaten. Mest av nyfikenhet.

När det gäller "Svara eller shotta"-videon har Josefin fått så galet mycket hat bland kommentarerna, att hon bestämde sig för att plocka ner den. Tyvärr. Jag tycker att hon ska lägga upp den igen, om hon känner att hon kan hantera alla påhopp. Att folk orkar!

Av någon anledning jag inte förstår, så går det fortfarande att se videon via mitt förra inlägg. I alla fall för mig.

--------------

Uppdatering: Jag frågade Josefin och hon har visst bara dolt videon på något sätt, så det går fortfarande att se den via min länk.

Gillar