Shopping på väg hem från gymmet

Innehåller affiliate-länkar

Tre och en halv timme fastnade jag på gymmet idag. Bröst, axlar, lite ben, lite mage och lite posering. Och en kvart på cykeln. Här är beviset:

Efter träningen promenerade jag från Liljeholmen till Hornstull. Egentligen hade jag tänkt gå hem, men när jag var på väg över Liljeholmsbron fick jag lite lust att gå till butiken Alternativet, en nyöppnad butik, där jag köpte ett underbart doftljuset för ett tag sedan. Jag ville nämligen titta på några gammeldags köksprylar jag såg där förra gången. De är så galet söta! Men precis som förra gången landade mitt beslut i att INTE köpa eftersom de inte passar i mitt moderna kök på Södermalm. Jag måste köpa en charmig sommarstuga först. Helst ett gammalt torp eller nåt :)

Jag råkade slinka in på H&M också. Egentligen för att kika på H&M Home och för att köpa hårfärg, men jag råkade hitta en filt-skjort-kappa i en underbar blå färg som jag inte kunde motstå. Men för 499 kr kan man följa sitt hjärta. Tycker jag.

När jag hade shoppat i Hornstull tog jag tunnelbanan hem i stället för att promenera. Jag var galet hungrig, lite kissnödig och Johanna hade messat att hon hade filmat klart, så det var fritt fram hemma. Och hög tid att laga lunch.

Det blev stekt lax med potatis och citronsås. Johanna var på bra humör och åt med god aptit. Det kompenserade irritationen över att det är 3-årskalas med sjuttioelva ungar och föräldrar nere på gården. Jag vill bo någonstans utan ungar. Och gärna utan miljöpartister. Jag verkligen avskyr ungar och miljöpartister. Och Calle som stönar så äckligt på gymmet. Det är nog just den här dagens topp tre på min hatlista. Den varierar dag för dag. Vissa dagar hatar jag inget. Andra dagar har jag tio saker på listan.

Förutom treårskalas och idiotiska miljöpartister är det en bra lördag. Om en timme ska jag traska bort till Constantina och få åttio minuters massage. Vi kom överens om att bara köra tjugo minuter på varje ben idag. Och resten på axlarna. Men det kommer ändå att bli nästintill olidligt. Absolut NOLL skönt. Om någon trodde det. Enbart en plåga. Värre än ett tungt benpass. En smärta som inte går att andas sig igenom. Bara bita i britsen.

Jag är lite sugen på att rensa i mina garderober också. Plocka ihop en påse till Sellpy. Det är nog en månad sedan sist. Ungefär en gång i månaden går jag igenom alla mina kläder. Och jag gallrar alltid hårt. Jag behåller aldrig något av nostalgi eller för att "det kanske kommer till användning längre fram".

Egentligen skulle jag behöva städa också...

Och lägga ut en annons med prylar på Marketplace...

Vi får väl se hur mycket ork jag har efter massagen. Eller om jag blir sjuk och kollapsar.

Gillar