Serietips av Johanna: Vargen kommer

Jag har just kollat på senaste avsnittet av Exit. I början tyckte jag att den var ganska bra, men nu börjar jag bli lite trött på deras liv. Vilket de är själva också! Det är ju därför de håller på som de gör. De har precis allt, vilket är deras problem. Vad gör man när det inte finns mer att uppnå? När det inte längre finns något mer att sträva efter...

Jag gick upp för att kolla Johanna, som jag alltid gör med jämna mellanrum. Trots att det är flera veckor sedan jag hade anledning att kolla henne, så sitter liksom vanan i.

När jag knackade och klev in i hennes rum låg hon och kollade på en serie på datorn och käkade chips. Hon hade beställt två påsar med Foodora Market. Foodora levererade när jag monterade den sista lådan till mina sängbord. Eller sängbord och sängbord...det är snarare hyllor eller byråer. Betydligt större än vanliga sängbord. Och de var inte helt smidiga att montera, eftersom det var ett hopplock av ett system, som kunde byggas ihop med diverse andra delar. Det innebar att jag inte skulle använda exakt allt som låg i paketen. Så jag måste titta riktigt noga, för att se hur just mina delar skulle monteras och hur de skulle byggas ihop med varandra.

Bild på sovrummet kommer när det är klart. När gardiner och matta har kommit också. Och när jag gjort i ordning på mitt sminkbord och köpt en pall.

Nå, jag hittade som sagt min chipsätande dotter i sängen. Hon hade krossat alla chips till smulor, för det blev mycket godare då. Hm... Jag frågade vad hon tittade på och hon sa att serien hette Vargen kommer och handlar om en flicka som blir omhändertagen. Jag förstod att det var intressant för henne. Jag måste också titta på den. Men det får bli med start i morgon, för nu är det läggdags för min del. Det är träning i morgon bitti igen. Och sedan ska jag ägna dagen åt att smita från städningen på gården. Om jag inte tar mod till mig och vågar mig ut till alla "farliga" grannar jag inte känner. Det beror på hur många det är. Och om det är en några småbarn. Då går jag INTE ut! Småbarn är bland det värsta jag vet. Värre än hundar och skidåkning.

P.S. Jag tyckte om småbarn på den tiden jag hade egna.

P.S.S. Jag gick till återvinningen för fjärde gången. Klockan åtta. Det resulterade i 21000 steg idag.

Gillar