Scenskor beställda

Innehåller affiliate-länkar

Eftersom det är klackarna som är min största farhåga inför tävligen i Bodyfitness, så fick jag tipset av en tjej på gymmet, att köpa dem redan nu och börja träna på att gå i dem. Hon ska tävla om sju veckor och går omkring i sina hemma.

Klackarna får vara max 12 centimeter. Det finns ingen nedre gräns, så jag tänkte välja 8 eller 10 centimeter. Men det fanns bara 12 och 13 centimeter att välja mellan. Alltså fick det bli 12 centimeter.

När jag beställde skorna började jag titta även på bikinis. Det finns naturligtvis regler hur de ska se ut också. De måste täcka minst halva rumpan och ha en "anständig" överdel. Vilken färg ska jag ha? Och hur mycket bling-bling? Det måste jag fundera lite på.

I nuläget har jag bara beställt ett par skor. Jag valde ett par med remmar runt ankeln. Inte bara slip-in. Det skulle aldrig ha funkat. Med gele-dynor att lägga under framfoten. Skorna kostade 1200 kr. Plus gelén 100 kr. Jag beställde från Bling By J. Det hade jag redan bestämt mig för tidigare. Förra gången jag planerade att tävla.

Gillar