Sanna på besök

Idag tog jag med mig en av Johannas drickor till gymmet. Hon fick ju sex flak från Feel Great häromdagen och jag fick inte röra dem förrän hon fotograferat till deras samarbete. Men igår tyckte jag mig se att hon och Ella höll på att fota, så jag snodde en dricka. Visserligen har jag svårt för kolsyra, för jag kan inte rapa, men av någon anledning har problemen med magen blivit bättre på senaste tiden. Det kanske beror på att jag vant mig vid att alltid må lite halvdåligt, eftersom jag ätit så mycket bullar och semlor det senaste året. Det ger ungefär samma problem med magen som kolsyra. Jag har liksom glömt hur det är att må helt bra. Om jag slutar med både kolsyra och bullar, så vill jag förmodligen inte sjunka till den här lägre må-bra-nivån igen.

Men jag måste ändå säga att drickan var helt okej. Den var inte sötsliskig, utan nästan lite "sträv" i smaken. Det passade mig.

Efter träningen åkte jag direkt till Centralstationen för att möta Sanna, som kom med tåget från Jönköping. Tåget rullade in exakt samtidigt som jag klev upp på perrongen.

Sanna fyllde 29 år i söndags och jag ville träffa henne. Hon ska bara stanna tills i morgon eftermiddag.g

På väg från stationen klev vi av tunnelbanan vid Slussen. Sanna ville ha sin favorit-macka på Joe & The Juice. Avocado-sandwish. Hon hade varken ätit frukost eller något på tåget. Och jag behövde äta efter min träning, så det passade ju perfekt!

Nu måste jag väcka Johanna och Ella, för vi ska vara på Maria ungdom vid halv två. Det blev inget drogtest i tisdags, för det fanns ingen sköterska tillgänglig. Därför ringde vår kontakt Hanna igår och bad oss komma idag i stället. Dessutom vill hon träffa Johanna och kolla läget, för vi har missat varandra flera gånger de senaste veckorna. Innan träffade vi Hanna varje vecka, men i och med att vi bokar tider med psykologen Daniel i stället för med Hanna, så har hon inte alltid varit på plats. Vi ska prata om hur vi ska göra framöver. Både jag och Johanna tycker om Hanna och vill gärna ha kvar henne som ett stöd. Och då behöver vi ha kontinuerlig kontakt helst varje vecka. Men varken jag eller Johanna har lust att åka till Maria ungdom två gånger varje vecka.

Gillar