Samarbete med Aylima

Innehåller affiliate-länkar

För några veckor sedan blev jag tillfrågad om jag ville göra ett samarbete med Aylima. De säljer en produkt som behandlar hårtillväxten. Eller rättare sagt, behandlingarna ska HÄMMA hårtillväxten. Få den att upphöra. Så att man slipper hålla på att raka eller vaxa benen och alla andra ställen där hår helst ska upphöra att växa. Vill man behandla huvudet går det säkert också bra. Kan ju vara något för killar med rakat huvud, haha!

Jag får frågor om samarbeten då och då, eftersom mitt ena Instagram-konto har drygt 18K följare. Oftast tackar jag nej, eftersom jag är femtio år och mina följare på det kontot är typ tolv. De är inte riktigt min målgrupp. Framförallt inte när det gäller pensionsförsäkringar eller produkter mot åldrande hy. Dessutom är jag inte särskilt aktiv på det kontot längre, eftersom det bara handlar om mina döttrar Sanna, Josefin och Johanna. Det var deras följare som ville att jag skulle ha ett konto som visar hur det ser ut i verkligheten. Bakom tjejernas kameror och filter. Typ. Problemet var att jag aldrig får ta några bilder, som avslöjar hur verkligheten ser ut. Därför är det ganska dött.

Och jag har fokus på MITT konto som handlar om MIG. Framförallt om träning. På story kan det handla om allt möjligt, men i flödet är det träning som gäller.

Såhär blev bilderna jag tog. Jag varken fixade till mig själv innan eller bilderna efteråt. Inget filter någonstans, haha! Dessutom måste man ha skyddsglasögon på sig.

Om någon är sugen på att köpa en egen AYLIMAskin IPL-kit så har jag en rabattkod. Den ger 20% rabatt:

ANNSOFIE21

Gillar