Regnig lördag

I natt sov jag ganska dåligt. Jag var på toaletten två gånger och det hördes mycket ljud utifrån och jag hörde att Johanna var uppe (och nere) och sprang. Vid 04:27 hördes dessutom pistolskott någonstans i närheten. I en grupp på Facebook kunde jag konstatera att det var fler än jag som vaknade av skottlossning.

På morgonen hade det fortfarande inte börjat regna, men jag såg på SMHI-appen att det skulle börja regna runt klockan 9 och hålla på hela dagen. Så jag såg till att promenera till gymmet innan regnet.

Väl där körde jag bröst, axlar och triceps. Plus cykling innan och efter. Totalt nästan tre timmar. Varför stress, när det regnade och jag inte hade en enda ytterligare plan med dagen? Till slut var det kaffesuget som fick mig att gå hem. I ösregnet.

När jag och Johanna tog vår traditionsenliga kaffe (jag) och cigg (hon) på balkongen (tryckta mot väggen för att inte bli blöta) frågade hon om vi kan åka till Rusta i eftermiddag. Yes! Jag behöver verkligen åka dit. Jag måste köpa toalettpapper och kattsand.

Så det ska vi göra sen. Innan dess ska vi äta (maten är i ugnen nu) och jag ska ta en kaffe med en random kille (från Tinder) i Liljeholmen.

Det känns som en ganska bra lördag i regnet! Men några 25000 steg kommer det INTE bli idag. Räkneverket står på 11516 steg hittills och det blir nog inte många fler, haha!

Gillar